Toverland aanbieding + overnachtingen

Beleef een weekend vol avontuur!

Holidayguru tipt 24.10.20 tot 26.10.20
P.p. vanaf € 119,-

Gil de longen uit je lijf in de wildste achtbanen, klauter door het survivalparcours en geniet van de magische werelden van Toverland. Met deze aanbieding ga je een dag op avontuur in een van de leukste pretparken van Nederland én verblijf je twee nachten in een heerlijk 4* hotel inclusief ontbijt. Boek nu dit betoverende weekendje weg voor slechts €119.

Toverland

Stap in de magische wereld van Toverland! Het attractiepark in Sevenum heeft alles in huis voor een avontuurlijk weekend voor jong en oud. Zoef met razende snelheid door de ‘Troy’, de hoogste en snelste houten achtbaan in de Benelux, laat je betoveren in de wereld van Merlijn of klim en klauter tot grote hoogte in klimstad Fort Boreas. In Toverland beleeft jong en oud een magisch dagje uit!

Toverland aanbieding

Best Western Hotel Nobis Asten

Na een dag vol adrenaline droom je heerlijk weg in het Best Western Hotel Nobis Asten. Het 4* hotel ligt in een rustige en groene omgeving, perfect om lekker tot rust te komen. In de ochtend staat je een uitgebreid ontbijt te wachten, zodat je met een goede bodem een dag op pad kunt. Stap in de auto en rijd in slechts een kwartiertje de magische wereld van Toverland tegemoet of ga gezellig winkelen en sightseeing in het nabijgelegen Eindhoven. Doe je het liever een dagje rustig aan? Tijdens je verblijf in Best Wester Hotel Nobis Asten maak je gratis gebruik van de hotelspa. Heerlijk!

screenshot van de deal

ss_toverland