Vanuit je infinity pool kijk je uit over de zee rondom Santorini. Dit exclusieve boutique hotel in Santorini geeft je een adembenemend uitzicht met indrukwekkende zonsondergangen.

Hotel Grace Santorini

Grace Santorini

Dit exclusieve boutique hotel in Santorini heeft een adembenemend uitzicht over de zee. De kamers zijn gevuld met handgemaakte stukken en de badkamers bevatten in marmer gekerfde baden en grote regen douches. De nieuwe Champagne-lounge bied je verder het beste assortiment aan champagnes terwijl jij van het uitzicht geniet. Het prijzen winnende restaurant heeft een uniek menu met veel lokale invloeden. Voor degene die op zoek zijn naar een echt ontspannende vakantie is er een Yoga en Pilates studio met fitness ruimte. Voor echte luxe boek je verder de 400 vierkante meter grote The Villa, met eigen spa en keuken.

Badkamer met jacuzzi in hotel Grace Santorini

Goedkopere alternatieven

Niet iedereen kan zomaar even zo’n bedrag ophoesten. Daarom presenteer ik je hieronder een paar goede alternatieven in de omgeving:

Villa Manos: Dit hotel wordt erg goed beoordeeld met 89/100 punten op Trivago. Het heeft een eigen zwembad vlak bij de zee, en hier kan je al slapen voor €19 per persoon per nacht.

Hotel San Antonio: Dit hotel wordt ook erg goed beoordeeld met 91/100 punten op Trivago. Het hotel geeft verder een prachtig uitzicht over de zee en heeft een infinity zwembad. Hier slaap je al voor €174 per persoon per nacht.

Hotel San Antonio

Het beste verblijf in Santorini bekijk en boek je hier!

 • Onbetaalbaar verblijf in het mooiste hotel in Santorini voor €550 per persoon per nacht!
  • Reisdata: Zelf te kiezen, er is plek 24 april t/m 25 april 2017
  • Reisduur: Zelf te bepalen
  • Hotel: Grace Santorini
  • Beoordeling: Bijna perfecte 93/100 score op Trivago
  • Nachtje boeken? Dat kost je wel €550 per persoon per nacht. 
  • Kijk hier voor voordelige alternatieven voor een hotel in Santorini: Villa Manos en Hotel San Antonio

screenshot van de deal

Hotel in santorini