Bezoek een van de meeste sfeervolle kerstmarkten in Duitsland! Bezoek de kerstmarkt in Dortmund en overnacht in **** Novum Hotel Unique Dortmund Hauptbahnhof voor €75!

cologne noel 3

De Duitse kerstmarkten zijn een genot voor alle zintuigen. De geur van allerlei lekkernijen komt je tegemoet, geef je ogen de kost aan die honderden prachtige lichtjes en proef de heerlijke Glühwein. Bij een van de gedecoreerde chalets koop je de meest originele cadeaus voor je familie en vrienden. Vergeet dat leuke souvenir voor jezelf niet! Op het plein staat ook de 45 meter hoge kerstboom (de grootste ter wereld)! Voor de kinderen is er een speciaal kerstdorp waar ze kunnen spelen, zingen en knutselen!

De kerstmarkten in Dortmund vinden plaats van 19 november t/m 30 december 2015 van 10.30 uur tot 21.00 uur (op vrijdag en zaterdag van 10.00 uur tot 22.00 uur, op zondag van 12.00 uur tot 21.00 uur). 24 december van 10.00 uur tot 14.00 uur ( niet alle kraampjes) en op 26 december van 12.00 tot 21.00 uur. Let op: op 22 november en 25 december is de kerstmarkt gesloten.

dortmunder-weihnachtsmarkt

Bezoek de kerstmarkt in Dortmund en boek nu!

Boek dit hotel! Bekijk deze deal

dortmund

Klik op de iconen hieronder voor je vervoer naar het vliegveld en andere vakantiebenodigdheden:
Icon_Taxi

Zoeken

Ik help je een passende reis te vinden

Nieuwsbrief

Mis nooit meer een deal - Schrijf je nu in voor mijn Nieuwsbrief en krijg iedere week de beste deals in je mailbox! Alle deals die ik vind, kun je ook zien in mijn app. Je vindt mij ook op Facebook en Instagram :)