Gent: Je bezoekt graag historische, middeleeuwse steden met kronkelende rivieren? Bezoek dit Vlaamse juweeltje tijdens haar wereldberoemd lichtfestival. Voor slechts €42  verblijf je in het centraal gelegen viersterrenhotel NH Gent Belfort.

Het centrum van Gent is een verkeersvrije zone in een prachtig historisch decor: de drie torens, het Gravensteen en de Graslei zijn de bekendste voorbeelden. Bovendien zijn er tientallen terrasjes die jou uitnodigen om de Gentse specialiteiten te ontdekken. Indien je van bloemen houdt kan je op zondagochtend ook nog eens de bloemenmarkt meepikken.

10-11Gent.PNG1.jpg1

Tijdens het driejaarlijkse Lichtfestival licht de stad op met het werk van internationale lichtkunstenaars. De Gentse nachten vormen het decor voor verrassend spektakel, ingenieuze installaties, spectaculaire performances en evenementen met licht. Je leert er de historische plekken en monumenten op een andere manier kennen. Het Lichtfestival zet het Gentse lichtplan, dat internationaal bekroond werd, letterlijk in de schijnwerpers en laat je kennis maken met de unieke verborgen charme van Gent na zonsondergang.

Boek hier je verblijfBekijk deze deal

10-11Gent.PNG1.jpg1.jpg1

Klik op de iconen hieronder voor je vervoer 

Icon_Taxi                            

Zoeken

Ik help je een passende reis te vinden

Nieuwsbrief

Mis nooit meer een deal - Schrijf je nu in voor mijn Nieuwsbrief en krijg iedere week de beste deals in je mailbox! Alle deals die ik vind, kun je ook zien in mijn app. Je vindt mij ook op Facebook en Instagram :)