Ben jij al eens op de kerstmarkt van Valkenburg geweest? Nee? Ga dit jaar! Met dit hotelarrangement maak je er een gezellig weekendje weg van. Voor maar €64,50 verblijf je in een goed hotel, inclusief dagelijks ontbijt en één driegangenmenu. Lekker genieten!

Hotel Op de Beek

Het 3* Hotel Op de Beek vind je in het dorpje Schip op Geul, vlakbij Valkenburg. Dit kleinschalige hotel beschikt over nette kamers en serveert elke ochtend een uitgebreid ontbijtbuffet. Daarnaast mag je bij dit arrangement één avond aanschuiven in het restaurant voor een lekker driegangendiner.

Kerstmarkt Valkenburg

Kerstmarkt Valkenburg

De kerstmarkt van Valkenburg is een van de mooiste en populairste kerstmarkten van Nederland. Hier struin je langs de leukste kraampjes in de Gemeentegrot en Fluweelgrot, ondergronds kerstshoppen dus! De kerstmarkten in Valkenburg openen al op 15 november, je hebt dus genoeg tijd om een gezellig weekendje weg te plannen. Je leest meer over de kerstmarkt van Valkenburg in mijn Travel Magazine over de leukste kerstmarkten in Europa onder het kopje “Tips” in de dealbox hierboven.

screenshot van de deal

Screenshot deal