Hoe tof is dit: je kunt nu overnachten in een oude bierbrouwerij in Valkenburg. Het pand is omgetoverd tot een modern hotel waar het interieur in een industrieel jasje is gestoken. Je boekt nu een overnachting in het Black Label Hotel voor maar €64,50 per persoon, waarbij het ontbijt en een 3-gangendiner is inbegrepen.

Black Label Hotel Valkenburg – Maastricht

In de voormalige bierbrouwerij van de Leeuw opende het Black Label Hotel Valkenburg in het voorjaar van 2019 haar deuren. Het pand is omgetoverd tot een waar industrial design paleis, met modern ingerichte kamers en een super hippe bar om ’s avonds een drankje aan te drinken. Je vindt dit hotel vlakbij het centrum van Valkenburg, een leuke uitvalsbasis voor een weekendje Limburg. Hier wil je naartoe!

Weekendje weg in Limburg

Waan je een dagje een prins of prinses in een van de kastelen in de omgeving van Valkenburg of huur een scooter of een fiets voor een tocht over de kastelenroute. Tour door het Limburgse heuvellandschap en bewonder de imposante burchten tijdens deze 20,5 kilometer lange tocht langs onder andere Schaloen, Wijlre en Valkenburg. Of trakteer jezelf op een flinke shopsessie in Maastricht. Genoeg te doen in de omgeving van dit  hotel!

screenshot van de deal

Screenshot deal