Boutique hotel Villa Wanrooy

Karakteristiek herenhuis in hartje Doetinchem

Holidayguru tipt 13.03.21 tot 14.03.21
P.p. vanaf € 95,-

Denk jij ook de hele dag alleen maar aan eten? Dan is dit leuke boutique hotel in Doetinchem echt wat voor jou! De kamers van de monumentale villa zijn gebaseerd op smaken. Het kan maar zo zijn dat jij neerploft op het bed in de zoete kamer. Je geniet al voor €95 van een overnachting inclusief welkomstdrankje, ontbijt én 3-gangendiner van de chef.

Boutique hotel Villa Wanrooy

Deze monumentale stadsvilla in Doetinchem is in 2020 omgetoverd tot een uniek boutique hotel. Hier draait alles om genieten en lekker eten. Kijk niet raar op als je slaapt in de zoete, bittere of misschien wel de pittige kamer, de ruimtes zijn namlijk ingericht aan de hand van één van de smaakthema’s. In de eetkamer van Mien wordt ’s ochtends een heerlijk ontbijt geserveerd en schuif je in de avond aan voor het 3-gangendiner van de chef. Op de gang vind je de honesty bar waar je een kop koffie of thee, een lokaal sapje, biertje of een wijntje kan tappen.

Vakantie in de Achterhoek

Villa Wanrooy ligt in het hart van Doetinchem, op steenworp afstand van de winkelstraten. Het boutique hotel is een heerlijke uitvalsbasis voor het verkennen van het Achterhoekse landschap. Neem je eigen fiets mee of huur er een bij het hotel en trap langs de Oude IJssel-route richting Doesburg. Bierliefhebbers opgelet! De Achterhoek telt verschillende bierbrouwerijen, er is vast en zeker een speciaalbiertje wat jij lekker vindt!

screenshot van de deal

Villa Wanrooy Doetinchem