Boutique Hotel Zies in Utrecht

Bistro en wijnbar aanwezig!

Holidayguru tipt 26.03.21 tot 27.03.21
P.p. vanaf € 68,-

Wijnen, wijnen, wijnen: in dit leuke hotel in Utrecht kan je er niet om heen! Boutique Hotel Zies heeft een eigen wijnbar en ook in de kamers van het kleinschalige verblijf kom je het heerlijk mediteraanse thema tegen. Ga een weekendje op stedentrip voor maar €68!

Boutique Hotel Zies

Wijnliefhebbers opgelet! In dit té leuke Boutique Hotel Zies in Utrecht staat alles in het teken van wijn. De kamers zijn in een mediterraanse stijl ingericht en vernoemd naar verschillende druivensoorten. Je begint de dag goed met een heerlijke breakfastbag van het hotel. Smul van huisgemaakte yoghurt, een vers sapje of het heerlijke bananenbrood. Op het terras of in de binnentuin drink je de lekkerste wijntjes uit de wijnbar van het hotel. Het kleinschalige hotel is gevestigd in een 17e-eeuws pand aan de Twijnstraat. Dit is de oudste winkelstraat van Utrecht en wordt ook wel de lekkerste straat van de stad genoemt omdat er zo veel culinaire speciaalzaken, restaurants en eetcafés zitten.

Stedentrip Utrecht

Maak je op voor een leuke citytrip in hartje Utrecht. Dwaal door de steegjes van de leuke stad, bewonder de historische panden, ontdek de velen verborgen hofjes en geniet van de stromende grachten. Spot jij alle negen Nijntjes die het centrum telt? Huur een scooter bij het hotel en zoef door de omgeving. Terwijl je door het Groene Hart rijdt, kom je de mooiste wateren, bossen en historische dorpjes tegen.

 

screenshot van de deal

Boutique Hotel Zies