Wanneer de dagen korter worden, verandert de Efteling in een sprookjesachtige wereld van twinkelende lichtjes, ijspret en knisperende kampvuren. Zie hoe sprookjes tot leven komen in het winterse sprookjesbos, glij over de schitterende schaatsbaan en warm je op aan het kampvuur terwijl je je ogen uitkijkt bij “Aquanura”, de grootste watershow van Europa. Een verblijf in een gastvrij hotel en het overheerlijke ontbijtbuffet maakt dit familie-uitje compleet!

Heb jij al iets voor de herfstvakantie? Zo niet, check dan deze deal die ik heb gevonden op travelbird.nl. Je zal verblijven in het 3-sterren Tulip Inn Oosterhout Hotel. Dit hotel is beoordeeld met een 7.5 en is slechts 50 minuutjes rijden vanaf Utrecht. Er zijn nog kamers beschikbaar voor de herfstvakantie, maar in november en december ook nog keuze!

Wel is de beschikbaarheid beperkt, dus boek snel!

Achterbahn Prater in Wien

Boek nu deze deal naar Brabant! Meer van deze deals!

travelbird eflteing

Zoeken

Ik help je een passende reis te vinden

Nieuwsbrief

Mis nooit meer een deal - Schrijf je nu in voor mijn Nieuwsbrief en krijg iedere week de beste deals in je mailbox! Alle deals die ik vind, kun je ook zien in mijn app. Je vindt mij ook op Facebook en Instagram :)