Verken op de fiets de prachtige Kempen in Brabant. Je staat zo midden in de natuur en dat geeft je meteen het ultieme vakantiegevoel. Bewonder de Strabrechtse Heide, de Malpie en het Leenderbos… En ’s avonds na een lange fietstocht keer je terug naar het mooie Hotel de Valk waar je een heerlijk 3-gangendiner geserveerd krijgt. Wat een heerlijk vooruitzicht… 3 dagen genieten van Valkenswaard en omgeving!

Hotel
Op minder dan 200 meter van het centrum van Valkenswaard vind je Hotel De Valk. Het restaurant van het hotel, Bij De Valk, serveert Nederlandse gerechten met Franse invloeden in een ongedwongen ambiance. Alle gerechten worden bereid met verse ingrediënten en de enthousiaste en gedreven chefkok Theo de Vries met zijn keukenbrigade maken de gerechten met heel veel plezier.

Kamers
Hotel De Valk beschikt over 24 kamers met sfeervolle inrichting, voorzien van bad of douche en toilet. Je vindt op elke kamer ook tv/radio en telefoon. Op elke kamer kun je gratis internetten. Je kunt je kamer bereiken via de lift op de eerste of tweede verdieping.

Bayerischer Wald

Ga hier naar de deal! Ga hier naar nog meer deals!

Scherm Valkenswaard

Zoeken

Ik help je een passende reis te vinden

Nieuwsbrief

Mis nooit meer een deal - Schrijf je nu in voor mijn Nieuwsbrief en krijg iedere week de beste deals in je mailbox! Alle deals die ik vind, kun je ook zien in mijn app. Je vindt mij ook op Facebook en Instagram :)