Schud alle stress van je af, laat je vertroetelen, snuif op die heerlijke buitenlucht en vergeet de zorgen van de dag. Op de site van Travelbird heb ik een hele mooie aanbieding gevonden. Liever iets actiever? Huur een fiets en verken het Brabantse landschap, sla een balletje op het golfpark of bezoek het Oldtimermuseum. En ook aan de nodige ontspanning is gedacht, een dagje Wellness Centre de Thermen is namelijk inclusief!

In Uden combineer je een bezoek aan winkelsteden Eindhoven en ’s Hertogenbosch met de prachtige vijfmolenfietsroute en natuurgebied de Maashorst. Maar wie écht tot rust wil komen en de drukte van de dag achter zich wil laten, gaat naar Wellness Centre de Thermen in Rosmalen. Drijf in het zoutwaterzwembad, neem een voetenbad, relax in de infraroodsauna en stoomcabine’s om even later weg te dommelen op de ligweide. Terug in het indrukwekkende viersterrenhotel drink je op het terras of in de Skybar een heerlijk koud biertje. Ultiem genieten is in Hotel Uden-Veghel verheven tot een kunstvorm.

uden kamer1

Ga hier naar de deal! Bekijk deze deal

uden

Zoeken

Ik help je een passende reis te vinden

Nieuwsbrief

Mis nooit meer een deal - Schrijf je nu in voor mijn Nieuwsbrief en krijg iedere week de beste deals in je mailbox! Alle deals die ik vind, kun je ook zien in mijn app. Je vindt mij ook op Facebook en Instagram :)