Verblijf op een van de meest sfeervolle plekken van Brugge: in een 14e-eeuwse voormalige bierbrouwerij, omgebouwd tot prachtig hotel, én middenin het centrum van Brugge! Elke ochtend geniet je van een stevig ontbijt, zodat je genoeg energie hebt om deze romantische stad te verkennen.

Hotel Azalea bevindt zich in een prachtig 14e eeuws pand. Als je de sierlijke trap afdaalt, de houten vloer hoort kraken en de antieke familiestukken ziet, dan voel je de geschiedenis van dit sfeervolle huis. In dit historische huis werd eeuwenlang gebrouwen. Later werd het een drukkerij en vandaag de dag is het een warm hotel. Het hotel wordt gerund door een familie en ligt in het centrum van de stad. Je geniet iedere ochtend van een uitgebreid ontbijtbuffet in de eetzaal van het oude patriciërshuis en voor een uniek Belgisch biertje kun je uiteraard terecht bij de bar. Het hotel beschikt over een heerlijk terras met uitzicht op de de tuin en de grachten en biedt tevens fietsverhuur aan.

Je verblijft in een comfortabele kamer. Een leuk detail is dat geen twee kamers hetzelfde zijn en ze stuk voor stuk met grote zorg zijn ingericht. De kamers beschikken over een minibar, een televisie, koffie- en thee faciliteiten, een bureau en een ruime badkamer.

Het hotel ligt in het rustige gedeelte van het centrum op slechts 500 meter afstand van de Grote Markt en het Belfort. Het treinstation van Brugge ligt om de hoek waarvandaan je gemakkelijk elke gewenste bestemming in de stad bereikt.

Met de kortingspas krijg je voordeel op tal van uitstapjes en bezienswaardigheden, van het Chocolademuseum tot korting bij Kinepolis Brugge en het Boudewijn Seapark. Ook optredens, festivals en andere evenementen kunnen in aanmerking komen voor deze kortingspas. Kijk voor meer informatie op de website van Discover Bruges.

Heb jij zin in een gezellig tripje naar deze stad? Wees er dan snel bij, want deze deal is alleen vandaag nog te boeken! 

EuropeBelgiumBrugge

Boek hier deze deal! Meer van dit soort deals...

brugge travelbird

 

Zoeken

Ik help je een passende reis te vinden

Nieuwsbrief

Mis nooit meer een deal - Schrijf je nu in voor mijn Nieuwsbrief en krijg iedere week de beste deals in je mailbox! Alle deals die ik vind, kun je ook zien in mijn app. Je vindt mij ook op Facebook en Instagram :)