Lijkt het jouw wel leuk om binnenkort een keer een citytrip te maken? Waarom zou je het dan niet eens dichtbij huis proberen? Ga eens naar Brugge, dan zul je zien dat ook de Belgen heel mooie steden hebben! En… Het gaat je nu maar €59 kosten!

Een bezoek aan Brugge is een bezoek terug in de tijd. De kronkelende steegjes, de romantische Reien en vele historische gebouwen creëren een unieke sfeer waardoor u zich bijna in de Middeleeuwen waant! Bewonder de vele waterwegen, de oude stadsmuren en -grachten en de diverse handwerkwinkeltjes die het rijke verleden van deze stad zichtbaar maken.

Je zal verblijven in het 3-sterren Leonardo Hotel Hotel. Dit hotel beschikt onder andere over een restaurant en een bar. Het is erg centraal gelegen, dus je zal niet ver hoeven te reizen voor alle activiteiten, waaronder de gratis high tea. Verblijven doe je op basis van logies en ontbijt.

Heb jij er al zin in? Boek dan snel, want de beschikbaarheid is beperkt!

Artikelbild_Brügge

Ga hier naar de deal! Bekijk deze deal

Schermafbeelding 2014-12-13 om 07.01.03

Zoeken

Ik help je een passende reis te vinden

Nieuwsbrief

Mis nooit meer een deal - Schrijf je nu in voor mijn Nieuwsbrief en krijg iedere week de beste deals in je mailbox! Alle deals die ik vind, kun je ook zien in mijn app. Je vindt mij ook op Facebook en Instagram :)