Voel je de koning te rijk in dit prestigieuze hotel in de al even historische winkelstraat Louizalaan! Je krijgt hier een uitzonderlijke service in een intieme sfeer op een toplocatie. Verras je geliefde met een verblijf van 2 of 3 dagen in een Premiumkamer. Verken nu alle leuke en soms nog onbekende plekjes van deze Belgische hoofdstad!

Treed binnen via de imposante ingang en aanschouw de hoge plafonds, schilderijen en boeketten die met veel aandacht zijn neergezet. De luxe, maar ook charme en intimiteit, zijn adembenemend! Ontdek de prachtige kamers en suites die allemaal zeer smaakvol zijn ontworpen in een neoclassicistische stijl door de beroemde Franse interieurarchitect Jacques Garcia. Het is hier zeker goed vertoeven en op de website van Travelbird boek je nu een geweldig mooie deal voor maar €39,50 per nacht inclusief ontbijt!

King sized bed in a business hotel room.

Hier ga je naar deze deal Hier ga je naar nog meer deals!

brussels

Zoeken

Ik help je een passende reis te vinden

Nieuwsbrief

Mis nooit meer een deal - Schrijf je nu in voor mijn Nieuwsbrief en krijg iedere week de beste deals in je mailbox! Alle deals die ik vind, kun je ook zien in mijn app. Je vindt mij ook op Facebook en Instagram :)