Center Parcs korting tijdens de Bungalow Race

Boek heel voordelig een comfort cottage

  • Sterren
  • Boekingskosten Inbegrepen
  • Bedlinnen Inbegrepen
  • Toeristenbelasting Inbegrepen
P.p. vanaf € 14,-

Een paar dagen naar Center Parcs vanaf slechts €14 per persoon per nacht? Ja, echt waar! Tot en met VANDAAG kun je heel voordelig een midweek Center Parcs boeken, met vertrek tussen nu en half juli. Zo verblijf je in een van de vakantieparken voor heel weinig geld. Deze tijdelijke korting geldt voor heel veel parken.

Bungalow Race bij Center Parcs

Center Parcs is een bron van plezier voor jong en oud. De parken zijn altijd in de natuur gelegen en rond de vakantiehuisjes is het prachtig groen. Wandelen door de bossen, varen over het meer of fietsen over de heide, na een midweek Center Parcs kom je helemaal uitgerust weer thuis. Dankzij de Bungalow Race kun je vier nachten blijven slapen in bijvoorbeeld Center Parcs de Limburgse Peel voor slechts €14 per persoon per nacht. Bij de prijs zijn reserveringskosten, toeristenbelasting en bedlinnen allemaal inbegrepen in de prijs!

Boek voordelig je cottage

Voor deze voordelige prijzen heb je niet alleen een compleet ingerichte cottage (vaak met open haard en vaatwasser) maar ook gratis toegang tot Aqua Mundo. Hier kun je je mee laten voeren over verschillende glijbanen of de wildwaterbaan. In de Market Dome komen ouders tot rust met een kopje koffie. Kortom, twijfel niet te lang en boek   een vakantie in een van de Center Parcs vakantieparken!

screenshot van de deal

Screenshot deal