slechts 49,50 €

Kom een paar dagen naar Haarlem, de stad van Frans Hals en het Teylers Museum. Het is er niet zo vol als in Amsterdam en je kunt er heerlijk winkelen. De statige herenhuizen en parken geven de stad allure en de gezellige terrasjes langs het water brengen reuring. Ook in de zomervakantie zijn er veel data beschikbaar. Boek dit leuke hotelarrangement voor slechts €49,50 per persoon! Het ontbijt en een borrelplateau zijn inclusief.

Het centrum van Haarlem

Carlton Square Hotel Haarlem

Het 4-sterren Carlton Square hotel ligt midden in de oude binnenstad van Haarlem. De internationale allure wordt gecombineerd met een knusse uitstraling. Elke ochtend wordt een uitgebreid ontbijt geserveerd. In “Bar & Kitchen Zocher” kun je na afloop van een mooie dag in Haarlem bijkomen met een heerlijk koel drankje. Op Trivago krijgt het hotel een zeer goede score van 8.4, waarbij de service, locatie en hygiëne uitstekend scoren. Naast het hotel is een parkeergarage gelegen. Bij de receptie kun je fietsen huren, om bijvoorbeeld een dagje naar het strand te gaan. Zandvoort aan Zee en Bloemendaal liggen allebei op slechts acht kilometer fietsen.

De lobby van het Carlton Square Hotel

Hotel aan het Frederikspark

Vind je Amsterdam ook iets te vol worden? Dan is Haarlem een uitstekend alternatief! Het ligt vlakbij het strand, beschikt over karakteristieke grachtenpanden – uiteraard met bijbehorende gracht, je vindt er statige lanen en een leuke winkelstraat. Molen de Adriaan torent hoog boven de huizen uit. Bekende musea als het Frans Hals Museum en het Teylers Museum zorgen dat je je geen moment verveelt. Onder de schaduw van de St. Bavokerk op de Grote Markt vind je leuke terrasjes.

hotel Haarlem

screenshot van de deal

Screenshot van het hotelarrangement
Zoeken

Ik help je een passende reis te vinden

Nieuwsbrief

Mis nooit meer een deal - Schrijf je nu in voor mijn Nieuwsbrief en krijg iedere week de beste deals in je mailbox! Alle deals die ik vind, kun je ook zien in mijn app. Je vindt mij ook op Facebook en Instagram :)