Dromen zijn er om waargemaakt te worden, toch? In dit hotel heb je de kans om in een waterbungalow te blijven slapen, midden op de azuurblauwe zee! Droom je er altijd al van wakker te worden onder de sterrenhemel, omringt door prachtig landschap? Dan heb ik hier het perfecte plekje voor je gevonden. Kijk snel verder!

Gelegen aan de Montege Bay in de Caribbean vind je dit pareltje. Het resort heeft 16 verschillende restaurants en 12 barren. Hierdoor beschik je over een geweldige keuze aan type cuisine, maar net waar je zin in hebt! Ook entertainment wordt op en top verzorgt in dit resort, denk aan live-shows en verschillende thema avonden. Verder is er een wellness centrum met een van beste eersteklas spa-behandelingen.

Het hotel bevind zich op een privé eiland, dus maak je geen zorgen om luidruchtige toeristen. De foto’s zeggen het al, dit hotel is te mooi om waar te zijn. Met de doorkijk glazen vloeren, privé infinity zwembad en hammock die over het water swingt zullen allen tot je beschikking staat. Als of dat nog niet genoeg is, kan het privé boot vervoer je overal heen brengen waar je wil.

Caribbean

De Caribbean staan bekend om hun heldere water en helwitte stranden. Een perfecte plek om te relaxen en weer helemaal tot jezelf te komen. Verwacht een verblijf met oneindige luxe en neem vooral genoeg foto’s, een ervaring als deze zal je niet snel meer hebben!
Natuurlijk, deze deal is waarschijnlijk niet voor je weggelegd. Maar dromen kan altijd!

screenshot van de deal

Capture
Zoeken

Ik help je een passende reis te vinden

Nieuwsbrief

Mis nooit meer een deal - Schrijf je nu in voor mijn Nieuwsbrief en krijg iedere week de beste deals in je mailbox! Alle deals die ik vind, kun je ook zien in mijn app. Je vindt mij ook op Facebook en Instagram :)