Last minute naar Center Parcs

Drie dagen in een cottage vanaf €25 per persoon!

  • Hotel Center Parcs
  • Sterren
  • maaltijden No Catering
slechts € 25,-
Bekijk deze deal =2019-05-27&facet[date_end]=2019-05-29&facet[site]=HE&facet[housing]=HE751&facet[promocode]=&facet[capacities]=6_99" text="Hier boeken"]

Yes! Weer een lekkere aanbieding van Center Parcs. Je huurt nu last minute al een 6-persoons vakantiehuisje vanaf slechts €25 per persoon, en je blijft er dan twee nachten logeren. Dat is ruim voldoende tijd om eindeloos baantjes te zwemmen in de Aqua Mundo. Kijk voor alle mogelijke parken en data hier en boek snel!

Center Parcs
Park Eifel

Verblijf in een cottage van Center Parcs

Deze Center Parcs lastminutekorting is beschikbaar voor cottages voor 2, 4, 5 of 6 personen. Trommel familie of vrienden op en vertrek richting een van de vakantieparken in Nederland, België, Frankrijk of Duitsland. Voor de prijs van €25 per persoon overnacht je bijvoorbeeld twee nachten in Center Parcs Eifel, waar de cottages maar liefst 80 m² groot zijn. Lees meer over de Eifel regio in mijn bezienswaardigheden Eifel Duitsland artikel. Ook op Park Meerdal, Erperheide en Les Trois Forêts overnacht je al twee nachten voor nog geen €38 per persoon in een cottage voor vier personen. Voor alle mogelijke data en deelnemende parken, en dat zijn er veel, kijk je hier.

Center Parcs
Erperheide

Last minute genieten

Wil je er graag even tussenuit, dan is een midweek of weekendje Center Parcs de oplossing. In de Aqua Mundo waterparken vermaakt jong en oud zich terwijl ook de andere binnen- en buitenactiviteiten ervoor zorgen dat niemand zich hoeft te vervelen. Boogschieten, bowlen of genieten van de prachtige natuur tijdens een fietstochtje, er is altijd wat te doen! De vakantieparken van Center Parcs liggen altijd in een groene omgeving en beschikken over goede faciliteiten. Neem je gezin of vriendengroep mee op deze vakantie en geniet onbezorgd.

Center Parcs
Meerdal

screenshot van de deal

Center Parcs