slechts € 28,20
Helaas, deze deal is afgelopen. Als je in de toekomst geen enkele deal meer wil missen schrijf je dan in voor onze Whatsapp service, zo ben je als eerste op de hoogte!

Yes! Weer een lekkere aanbieding van Center Parcs. Je huurt tijdens de voorjaarsvakantie al een 6-persoons vakantiehuisje vanaf slechts €28,20 per persoon, en je blijft er dan twee nachten logeren. Dat is ruim voldoende tijd om eindeloos baantjes te zwemmen in de Aqua Mundo. Kijk voor alle mogelijke parken en data hier en boek snel!

Center Parcs

Er op uit tijdens de voorjaarsvakantie

Wil je er graag even tussenuit tijdens de krokusvakantie, dan is een midweek Center Parcs de oplossing. In de Aqua Mundo waterparken vermaakt jong en oud zich terwijl ook de andere binnen- en buitenactiviteiten ervoor zorgen dat niemand zich hoeft te vervelen. Boogschieten, bowlen of genieten van de prachtige natuur tijdens een fietstochtje, er is altijd wat te doen! De vakantieparken van Center Parcs liggen altijd in een groene omgeving en beschikken over goede faciliteiten. Neem je gezin mee deze vakantie en geniet onbezorgd.

Center Parcs

Verblijf in een cottage van Center Parcs

Deze Center Parcs aanbieding is gebaseerd op een cottage voor zes personen. Trommel familie of vrienden op en vertrek richting een van de vakantieparken in Nederland of Duitsland. Voor de prijs van €28,20 per persoon overnacht je bijvoorbeeld twee nachten in Center Parcs Eifel, waar de cottages maar liefst 80 m² groot zijn. Ook op Park Sandur overnacht je al twee nachten voor nog geen €35 per persoon. De vakantiehuisjes beschikken over een compleet uitgeruste keuken met vaatwasser en een privé terras.

Center Parcs

screenshot van de deal

Center Parcs