Last minute vakantie Center Parcs Het Meerdal!

Eventjes drie dagen ertussenuit

Helaas, deze deal is afgelopen. Als je in de toekomst geen enkele deal meer wil missen schrijf je dan in voor onze Telegram service, zo ben je als eerste op de hoogte!
  • Hotel Center Parcs Het Meerdal
  • Sterren
  • maaltijden No Catering
P.p. vanaf € 25,-

Zin om er even tussenuit te gaan? Boek dan snel deze last minute naar Center Parcs Het Meerdal voor maar €25. Dit is echt een bizar lage prijs dus wees er snel bij en scoor dit koopje!

Center Parcs Het Meerdal

Een korte vakantie in Center Parcs

Waar je ook woont in de Lage Landen; Center Parcs is altijd maar een kort autoritje van je vandaan. Desalniettemin weten de bekende parken je altijd het complete vakantiegevoel te geven. Voor enkele dagen ben je even helemaal in vakantiemodus en waan je je ergens in Frankrijk of Spanje, ver verwijderd van de dagelijkse dingetjes van thuis. Suis je straks van de glijbaan in het uitgebreide Aqua Mundo zwemparadijs of verdwaal je bijna in het BALUBA indoor speelpaleis? Wie meer van de buitenlucht houdt, kan natuurlijk ook het meer op gaan met een bootje of bijvoorbeeld een potje outdoor Adventure Golf spelen.

Center Parcs Het Meerdal

Center Parcs Het Meerdal

Hierboven gaf ik je al kort wat uitleg over de faciliteiten die je vindt bij Center Parcs Het Meerdal, maar er valt natuurlijk nog veel meer te beleven. Zo staan er op de website van het park maar liefst 88 activiteiten beschreven die je hier kunt gaan ondernemen tijdens je vakantie. Bekijk de aanbieding om te ontdekken wat hier allemaal te beleven is.

Center Parcs Het Meerdal

screenshot van de deal

Screenshot deal