slechts 82,50 €

Tip van de Holidayguru: vier kerst of oud en nieuw dit jaar bij Center Parcs. Tijdens de feestdagen worden allerlei extra activiteiten georganiseerd om je een onvergetelijke tijd te bezorgen. Dit weekend zijn het weer de Fast Minute Dagen, wat betekent dat je zeer voordelig jouw kerstvakantie in Center Parcs boekt! Neem vrienden of familie mee en boek je cottage al vanaf €82,25 per persoon, inclusief drie overnachtingen en alle verplichte kosten! Bekijk hier snel alle mogelijke data en parken en boek snel jouw weekendje weg!

Kerst bij Center Parcs

In de kerstvakantie naar Center Parcs

In de winterperiode worden de parken sfeervol aangekleed en vinden allerlei winterse activiteiten plaats.  Van 15 december tot 1 januari is Center Parcs een waar Winter Wonderland! Zo kun je een kerstboom reserveren of genieten van culinaire arrangementen. Gourmetten, fonduen of steengrillen? Deze traditie kun je hier gewoon voortzetten! Ook voor de jeugd wordt er van alles georganiseerd, zoals een Kids Winter Parade of een voorleesbeer. Het aanbod verschilt per park. Natuurlijk kun je ook gebruik maken van de Aqua Mundo. Neem je zwemkleding mee. 😉

Oud en nieuw Center Parcs

Oud en nieuw bij Center Parcs

Ook oud en nieuw is bij Center Parcs een feestje. Er is live entertainment en het vuurwerk zal deze avond niet ontbreken. Begin het nieuwe jaar met heerlijke brunch of een ‘nieuwjaarsduik’ in het zwemparadijs. Net zo leuk, iets minder koud!

Kerst Center Parcs

screenshot van de deal

screenshot
Zoeken

Ik help je een passende reis te vinden

Nieuwsbrief

Mis nooit meer een deal - Schrijf je nu in voor mijn Nieuwsbrief en krijg iedere week de beste deals in je mailbox! Alle deals die ik vind, kun je ook zien in mijn app. Je vindt mij ook op Facebook en Instagram :)