Goedkope aanbieding naar Center Parcs in de Ardennen

Verblijf goedkoop in een compleet vernieuwde comfort cottage

Helaas, deze deal is afgelopen. Als je in de toekomst geen enkele deal meer wil missen schrijf je dan in voor onze Telegram service, zo ben je als eerste op de hoogte!
  • Hotel Center Parcs les Ardennes
  • Sterren
  • maaltijden No Catering
P.p. vanaf € 15,-

Ontdek samen de Ardennen en geniet van de prachtige natuur tijdens een mini-vakantie bij Center Parcs. Voor deze last-minute deal naar Center Parcs Les Ardennes betaal je nu slechts €15 per persoon. Boek deze Center Parcs aanbieding snel hier.

Natuur bij Center Parcs Ardennen

Center Parcs Les Ardennes

Een derde vakantiepark voor Center Parcs in België, ditmaal in de Ardennen. Alle vertrouwde ingrediënten zijn aanwezig: de groene omgeving, een Aqua Mundo waterpark en de vele activiteiten die georganiseerd worden. Van de High Adventure Experience hoog in de bomen tot lasergamen, vervelen is bijna onmogelijk in een vakantiepark van Center Parcs. Boogschieten, bowlen, muurklimmen of tennissen, er is voor jong en oud vertier. In de vernieuwde Aqua Mundo kun je relaxen in het bubbelbad en baantjes trekken in het golfslagbad. Op de dubbele glijbaan worden wedstrijdjes gehouden.

Het Aqua Mundo van Center Parcs Les Ardennes

Weekendje weg in de Ardennen

De Ardennen spreken altijd tot de verbeelding. Sprookjesachtige dorpjes waar de tijd lijkt te hebben stilgestaan, eindeloze bossen en kabbelende beekjes zorgen voor een pittoresk decor. Bij de plaats Vielsalm ligt het Lac des Doyards waar je leuk kunt wandelen. In het Bulge Relics Museum vind je allerlei voorwerpen uit de Tweede Wereldoorlog. In het plaatsje Coo, tien kilometer verderop, kun je een kijkje nemen bij de waterval. Raceliefhebbers kunnen een kijkje nemen bij het museum van Spa-Francorchamps in Stavelot. Er is zo veel moois te zien in de Ardennen dat het onmogelijk is het hier allemaal op te noemen. Geniet van de natuur!

De Semois rivier in de Ardennen

screenshot van de deal

Screenshot deal