Center Parcs midden tussen de natuur in Frankrijk

Verblijf in luxe Center Parcs in Frankrijk met spectaculaire waterglijbanen en exclusieve cottages!

  • Hotel Les Trois Forêts
  • Sterren
  • maaltijden No Catering
P.p. vanaf € 90,-

Midden in een groot bos vind je het Center Parcs park Les Trois Forêts. Dit luxe park is een plezier voor jong en oud, en je verblijft nu al in een luxe cottage voor slechts €90 per persoon voor 3 dagen! In het zwemparadijs van dit park vind je ook nog eens de langste glijbaan van alle glijbanen van Center Parcs.

het buitenzwembad

Center Parcs Les Trois Forêts

Verveling is een woord wat dit Center Parcs park zeker niet in zijn woordenboek heeft staan. Met tal aan activiteiten wordt hier jong en oud elke dag weer vermaakt. Na een plons in het grote zwemparadijs, met onder andere een complete buiten wildwaterbaan en de langste glijbaan van alle Center Parcs bij elkaar! Hierna kunnen de kinderen zich vermaken met een potje paintballen, of voor de kleine kinderen is er bijvoorbeeld de optie om een ponyritje te maken. Verder heeft het park een grote indoor speeltuin, en voor de dierenliefhebbers is er een heuse kinderboerderij!

Verschillende cottages in het Center Parcs park

Tijdens je verblijf in dit Center Parcs park heb je de keuze uit verschillende cottages waarin je kan verblijven. De verschillende stijlen zijn comfort, premium, VIP en exclusive. Het goedkoopste verblijf je natuurlijk in een comfort cottage, geschikt voor 4 tot 8 personen. Deze cottage is modern ingericht met een open haard, keuken met vaatwasser en een privé-terras. De cottages tussenin zien elke stap iets ruimer en bieden extra’s (zoals een NESCAFÉ Dolce Gusto koffiemachine). De exclusive cottage is een stuk luxer, met een badkamer met whirpool, luxe meubilair en een privé sauna. Verder kan je bij deze Center Parcs ook nog drie speciale cottages boeken, hierover lees je meer in de deal.

screenshot van de deal

Screenshot Center Parcs