Center Parcs Limburgse Peel aanbieding: boek nu je last minute!

Profiteer van hoge last minute korting!

  • Sterren
  • Reserveringskosten €29,50
  • Verplichte bedlinnen €8,95 per persoon
Holidayguru tipt 06.07.20 tot 08.07.20
P.p. vanaf € 62,50

De last minute kortingen vliegen je in deze tijd van het jaar om de oren en ook bij Center Parcs profiteer je van leuke aanbiedingen. Ga er een paar dagen tussenuit naar Center Parcs de Limburgse Peel voor maar €62 per persoon. Wees er snel bij!

Center Parcs de Limburgse Peel

Met deze last minute aanbieding verblijf je in een vernieuwede cottage. De vakantiehuisjes liggen midden in het bos. Geniet van de natuur of vertrek met de hele familie naar Toverland, waar jong en oud een geweldige dag beleven. Doordat een deel van het attractiepark overdekt is, is het hier altijd goed vertoeven. Met onder meer een bobsleebaan en wildwaterbaan kun je je hier zeker laten betoveren. Volwassenen brengen wellicht liever een bezoek aan de golfbaan met 18-holes in America.

Center Parcs Limburgse Peel

Limburg ligt aan je voeten

Een paar dagen Center Parcs in de Limburgse Peel is een mooi vooruitzicht en met de zin “Wij gaan naar America toe” kun je alvast goed opscheppen bij vrienden en familie. Je kunt er onder andere boogschieten, bowlen en toffe spelletjes spelen in het House of Games. In de Aquadome kun je je mee laten voeren op de Lazy River en in het golfslagbad. Vergeet dus zeker je zwembroek niet en maak er een aantal heerlijke dagen van!

screenshot van de deal

Screenshot deal