Center Parcs Limburgse Peel aanbieding

Boek nu jouw herfstvakantie met korting!

  • Sterren
  • Reserveringskosten €29,50
  • Verplichte bedlinnen €8,95 per persoon
  • Prijs op basis van vier personen
Holidayguru tipt 12.10.20 tot 16.10.20
P.p. vanaf € 97,-

De zomervakantie is dan nog wel niet voorbij, toch komt ook de volgende vakantie er alweer snel aan! Boek nu met vroegboekkorting een midweek naar Center Parcs in de herfstvakantie. Voor €97 per persoon verblijf je een weekje in een comfort cottage van Center Parcs de Limburgse Peel.

Center Parcs de Limburgse Peel

Met deze herfstvakantie aanbieding verblijf je in een vernieuwde cottage. De vakantiehuisjes liggen midden in het bos. Geniet van de natuur of vertrek met de hele familie naar Toverland, waar jong en oud een geweldige dag beleven. Doordat een deel van het attractiepark overdekt is, is het hier altijd goed vertoeven. Met onder meer een bobsleebaan en wildwaterbaan kun je je hier zeker laten betoveren. Volwassenen brengen wellicht liever een bezoek aan de golfbaan met 18-holes in America.

Center Parcs Limburgse Peel

Limburg ligt aan je voeten

Een paar dagen Center Parcs in de Limburgse Peel is een mooi vooruitzicht en met de zin “Wij gaan naar America toe” kun je alvast goed opscheppen bij vrienden en familie. Je kunt er onder andere boogschieten, bowlen en toffe spelletjes spelen in het House of Games. In de Aquadome kun je je mee laten voeren op de Lazy River en in het golfslagbad. Vergeet dus zeker je zwembroek niet en maak er een aantal heerlijke dagen van!

screenshot van de deal

Screenshot deal