slechts € 55,-

Tussen Eindhoven en Venlo ligt Center Parcs de Groote Peel. Geniet nu snel nog van een weekendje weg tijdens de zomervakantie en verblijf met vrienden of familie in een 6-persoonscottage voor slechts €349. Het park ligt in de buurt van Nationaal Park de Groote Peel en vlakbij het magisch mooie Toverland. Boek dus snel je minivakantie en ga genieten. Bekijk hier snel alle mogelijke data en verdere details.

Center Parcs Limburgse Peel

Center Parcs de Limburgse Peel

De vakantiehuisjes van de Limburgse Peel zijn net vernieuwd. Dus jij zit straks in een pas vernieuwde cottage. De vakantiehuisjes liggen midden in het bos. Geniet van de natuur of vertrek met de hele familie naar Toverland, waar de jeugd een prachtige dag kan beleven. Doordat een deel van het attractiepark overdekt is, is het hier altijd goed toeven. Met onder meer een bobsleebaan en wildwaterbaan kun je je hier zeker laten betoveren. Volwassenen brengen wellicht liever een bezoek aan de golfbaan met 18-holes in America.

groote peel

Limburg ligt aan je voeten

Een midweekje Center Parcs in de Limburgse Peel is een mooi vooruitzicht en met de zin “Wij gaan naar America toe” kun je alvast goed opscheppen bij vrienden en familie. Je kunt er onder andere boogschieten, bowlen en toffe spelletjes spelen in het House of Games. In de Aquadome kun je je mee laten voeren op de Lazy River en in het golfslagbad. Vergeet dus zeker je zwembroek niet en maak er een aantal heerlijke dagen van! Op Tripadvisor krijgt het vakantiepark een goede beoordeling van 3.5 van de 5 punten.

Toverland Limburg

screenshot van de deal

Screenshot Center Parcs