Center Parcs Vakantie Voordeeldagen

Boek je meivakantie met korting!

  • Inclusief verplichte kosten
  • Hier verveel je je niet Entertainment aanwezig
  • Culinair genieten in het hotel Restaurant in het hotel
  • Geschikt voor gezinnen Gezinsvriendelijk
  • Veilig zwemmen Kinderzwembad
P.p. vanaf € 75,-

Ze zijn er weer: de Vakantie Voordeeldagen van Center Parcs. Boek nu een weekendje of midweek weg in de meivakantie met korting! Zo verblijf je bijvoorbeeld al voor €75 per persoon in een comfort cottage van Center Parcs de Limburgse Peel.

Vakantie Voordeeldagen Center Parcs

Met deze speciale actie boek jij een heel goedkope vakantie in een van de Center Parcs parken tijdens de meivakantie 2020. Wacht overigens niet te lang, want de actie is slechts tijdelijk. Je kunt kiezen uit verschillende parken in Nederland, België, Duitsland en Frankrijk.

Center Parcs

De Center Parcs parken

Ga genieten in een van de vele prachtige parken van Center Parcs. Je kunt hierbij kiezen uit parken in Nederland, België, Duitsland en Frankrijk! Kies bijvoorbeeld voor een park zoals de Limburgse Peel in Nederland en geniet van de prachtige omgeving of vertrek naar de Eemhof waar uren zwemplezier gegarandeerd is. Wat dacht je van dat ontzettend mooie nieuwe park in Frankrijk, bij Disneyland Parijs in de buurt?! Dit Villages Nature park heeft z’n eigen lagune, zoals in IJsland. De verschillende parken hebben allen hun eigen specialiteiten en thema’s, maar wat buiten kijf staat is dat ze allen perfect ingericht zijn voor jouw ideale vakantie.

screenshot van de deal

Screenshot deal