Center Parcs Vakantie Voordeeldagen

20% vroegboekkorting op de schoolvakanties in 2020!

  • Actie geldig t/m 12 december 2019
  • Geldig in alle schoolvakanties 2020
P.p. vanaf € 27,-

Ze zijn er weer: de Vakantie Voordeeldagen van Center Parcs. Boek nu een weekendje of midweek weg en profiteer van 20% vroegboekkorting. Zo boek je bijvoorbeeld al een mini-vakantie naar Het Meerdal voor maar €27 per persoon!

Vakantie Voordeeldagen Center Parcs

Met deze speciale actie boek jij een heel goedkope vakantie in een van de Center Parcs parken tijdens schoolvakanties 2020. Wacht overigens niet te lang, want de actie is slechts tijdelijk. Je krijgt nu 20% vroegboekkorting op je vakantie.

Center Parcs

De Center Parcs parken

Ga genieten in een van de vele prachtige parken van Center Parcs. Je kunt hierbij kiezen uit parken in Nederland, België, Duitsland en Frankrijk! Kies bijvoorbeeld voor een park zoals de Limburgse Peel in Nederland en geniet van de prachtige omgeving of vertrek naar de Eemhof waar uren zwemplezier gegarandeerd is. Wat dacht je van dat ontzettend mooie nieuwe park in Frankrijk, bij Disneyland Parijs in de buurt?! Dit Villages Nature park heeft z’n eigen lagune, zoals in IJsland. De verschillende parken hebben allen hun eigen specialiteiten en thema’s, maar wat buiten kijf staat is dat ze allen perfect ingericht zijn voor jouw ideale (familie) vakantie.

screenshot van de deal

Screenshot deal