Heb je een klein budget maar wil je toch lekker lang nog op vakantie? Lees dan snel verder, want ik heb een perfecte deal gevonden op de website van Expedia! Voor maar €240 kun je 15 dagen ontspannen op Corfu! Klinkt goed toch?! Lekker nazomeren op een heerlijk eiland terwijl de mensen die voor je waren 4x zo veel hebben betaald voor diezelfde vakantie!

Vertrekken doe je op 26 september vanuit Eindhoven. Je vliegt met Ryanair naar Corfu, waarvandaan ik je aanraad een taxi te nemen of het openbaar vervoer te gebruiken. Het hotel waar je zal verblijven is het 2-sterren en met 83% beoordeelde: Rantos Apartments. Dit hotel beschikt o.a. over gratis WiFi en is aan het strand gelegen. Verblijven doe je op basis van logies. Een geweldige plek voor deze prijs! Verken het eiland of doe juist even helemaal niets!

Ik raad je aan snel te boeken, want de beschikbaarheid is beperkt!

Corfu

Hier ga je naar deze deal Hier ga je naar nog meer deals!

15 dagen corfu

Zoeken

Ik help je een passende reis te vinden

Nieuwsbrief

Mis nooit meer een deal - Schrijf je nu in voor mijn Nieuwsbrief en krijg iedere week de beste deals in je mailbox! Alle deals die ik vind, kun je ook zien in mijn app. Je vindt mij ook op Facebook en Instagram :)