Ga eropuit in een van de leukste steden van Nederland en slaap in deze bijzondere Airbnb in Utrecht. Deze middeleeuwse werfkelder aan de gracht is volledig omgetoverd tot een luxe hotelsuite. Je boekt deze unieke overnachting al vanaf €95 per persoon.

Cozy Pillow Werfkelder

Geniet van een momentje rust temidden van alle levendigheid in het luxe Cozy Pillow. Deze suite is gevestigd in een historische werfkelder aan de Utrechtse gracht en beschikt over een flinke dosis luxe en dat op een toplocatie! Wanneer je de deur uit stapt, sta je direct in de bruisende straten van de oude binnenstad. Na een dag slenteren kom je heerlijk tot rust met een warm bad, je favoriete film of serie of scoor een wijntje uit de minibar voor een avondje borrelen op je privéterras aan het water.

Weekendje Utrecht

Utrecht is een van mijn favoriete steden van Nederland. Ga een weekendje op pad in de Domstad en neem een kijkje bij leuke bezienswaardigheden, zoals de Domtoren en de vele interessante musea. Ook voor een middagje shoppen zit je in Utrecht goed. Scoor je nieuwste outfits in de vele winkels aan de Oudegracht of in Hoog Catharijne. Hier ben je wel wat uurtjes zoet.

screenshot van de deal

ss_utrecht3