Het is de stad waar je voeten het ene moment nog het warme Noordzeezand voelen en ze het andere moment verwachtingsvol in een paar nieuwe schoenen van één van de bekende modehuizen stappen: Den Haag! De plek bij uitstek om de prachtige Nederlandse kust én de gezelligheid van de stad met elkaar te combineren. Struin langs de statige lanen en pleinen, snoep van een vers visje op het strand en maak het jezelf gemakkelijk in het comfortabele viersterrenhotel pal naast het centraal station!

Op de website van Travelbird boek je alleen vandaag een 3 daags arrangement inclusief 2 overnachtingen met ontbijt en gratis wifi voor maar €64,50 per persoon in het 4 sterren Hampshire Hotel Babylon Den Haag. Een geweldige aanbieding helemaal omdat nu het warmere weer er aan zit te komen je bij Den Haag natuurlijk lekker bij Scheveningen zit.

Artikelbild_Hotel_Zimmer

Hier ga je naar deze deal Bekijk deze deal

Den Haag deal

Zoeken

Ik help je een passende reis te vinden

Nieuwsbrief

Mis nooit meer een deal - Schrijf je nu in voor mijn Nieuwsbrief en krijg iedere week de beste deals in je mailbox! Alle deals die ik vind, kun je ook zien in mijn app. Je vindt mij ook op Facebook en Instagram :)