Wat lijkt met dit heerlijk! Verblijven in een prachtig 4-sterren hotel waar alles is wat je hart begeert en tegelijk verblijven dichtbij het strand, waardoor je lekker kunt genieten van de zon! Wat wil een mens nog meer in zijn leven?

Krokussen op het Lange Voorhout. Strandtenten weer opgebouwd. Terrassen in de binnenstad lopen vol. Het is weer lente in Den Haag! Het voorjaar nodigt altijd uit om er op uit te trekken. Maak een verfrissende strandwandeling bij de eerste stralen lentezon, neem de fiets voor een tocht door de uitgestrekte duinen, vaar door de Haagse grachten of strijk neer in de achtertuin van de koning met een picknickmand. In Den Haag kan het allemaal!

Aankomst is mogelijk op verschillende data in verschillende maanden van 2015. Je zal verblijven in een secret 4-sterren hotel, oftewel tot je bevestiging weet je niet waar je zal verblijven! Maar dat het goed zal zijn staat natuurlijk vast.

Lig jij binnenkort op het strand? Boek dan snel, want de beschikbaarheid is beperkt!

shutterstock_161668370

Ga hier naar de deal! Ga hier naar nog meer deals!

Klik op de iconen hieronder voor meer hotels en al jouw vakantiebenodigdheden:

Icon_Hotel

 

Schermafbeelding 2015-03-17 om 10.01.02

Zoeken

Ik help je een passende reis te vinden

Nieuwsbrief

Mis nooit meer een deal - Schrijf je nu in voor mijn Nieuwsbrief en krijg iedere week de beste deals in je mailbox! Alle deals die ik vind, kun je ook zien in mijn app. Je vindt mij ook op Facebook en Instagram :)