Af en toe moet je er gewoon eventjes tussenuit! Nu heb ik daarvoor een perfecte deal gevonden om in eigen land te genieten. Heerlijk 3 dagen uitwaaien, shoppen en cultuursnuiven in die mooie stad achter de duinen. Ja ik heb het over Den Haag! Verblijf in een centraal gelegen hotel incl. ontbijt voor €37!

Den Haag, de stad van het Mauritshuis, Panorama Mesdag, en het Omniversum. Daarnaast kan je er ook heerlijk winkelen in De Passage. Bezichtig het prachtige Paleis Noordeinde en maak een rondleiding door het Binnenhof. Uiteraard is een bezoekje brengen aan Scheveningen ook een aanrader, op het uitgestrekte strand en gezellige boulevard zal je je niet snel vervelen!

Je kan deze deal boeken vanaf februari t/m juli 2015. Je verblijft in het 3-sterren Patten hotel op basis van logies en ontbijt.

De beschikbaarheid is beperkt dus ik raad je aan snel te boeken!

Europe_Netherlands_TheHague_002

Boek deze deal nu! Meer van deze deals!

Knipsel

Zoeken

Ik help je een passende reis te vinden

Nieuwsbrief

Mis nooit meer een deal - Schrijf je nu in voor mijn Nieuwsbrief en krijg iedere week de beste deals in je mailbox! Alle deals die ik vind, kun je ook zien in mijn app. Je vindt mij ook op Facebook en Instagram :)