slechts € 34,-

Op zoek naar een hotel Londen? Je wilt natuurlijk wel een mooi hotel: het oog wil immers ook wat. Maar aangezien je die stedentrip Londen ook weer niet te duur wilt maken moet er wel een leuk prijsje aan dat hotel hangen. Nou, hoe klinkt €34 voor een erg mooi designhotel in de bruisende Britse hoofdstad? Dit kunstzinnige kubushotel (uitleg volgt hieronder) wordt geweldig beoordeeld door vorige klanten: 86 van de 100 punten op Trivago! Op Tripadvisor zelfs 4.5 van de 5 sterren en een certificaat als Eco-leader Niveau Platina vanwege de eco-initiatieven die dit hotel onderneemt. Verantwoord en voordelig dus. Laat je in een hokje plaatsen en boek een nachtje in dit prachtige hotel Londen!

Design hotel Londen

Welkom in jouw hotel in Londen, welkom in Qbic London City! Als je mijn blog al wat langer volgt dan denk je misschien: dit hotel komt me bekend voor. Nou dat kan kloppen. Tenminste, de stijl van het hotel. In Amsterdam staat namelijk ook een Qbic hotel! Het hotel kenmerkt zich door het moderne design en de kubistische kijk op kunst meets comfort (om het even lekker interessant te laten klinken). Het is alsof je in een tentoonstelling van modernistische kunst logeert: een werkelijk uniek verblijf! Gelukkig hoef je niks aan gemakken in te leveren hiervoor, daar zorgen zowel de comfortabele bedden als de zeer gastvriendelijke werknemers wel voor. Het is dan ook logisch dat dit hotel Londen zo’n spetterende beoordeling krijgt. Op Trivago een uitstekende 86 van de 100.

Stedentrip Londen

Bij Qbic hotels is design niet alles. Elke kubus is namelijk van alle gemakken voorzien. Zo hoef je niet te klooien met universele stekkers: de kamers bevatten zowel Britse, Europese alsook USB stopcontacten. Of wat dacht je van de krachtige regendouche met de volledig stoomvrije spiegel. Je krijgt er ook wat biologische toiletartikeltjes bij, helemaal voor niks. Al met al een geweldige hotel voor jouw stedentrip Londen. Leukste is: het is gewoon echt goed betaalbaar! Voor goedkope vluchten naar Londen kun je even hier kijken.

hotel Londen

 • Design hotel Londen: uniek verblijf voor slechts €34 per persoon per nacht!
  • Reisperiode: naar eigen invulling, in dit voorbeeld 8 – 10 februari 2018
  • Reisduur: naar eigen invulling, in dit voorbeeld 2 dagen, 1 nacht
  • Deze deal is exclusief vervoer. Kijk hier voor goedkope vluchten.
  • Hotel: Qbic London City
  • Aantal sterren: 3
  • Beoordeling: Op Trivago krijgt het hotel een uitstekende score van 86 van de 100.
  • Verzorging: op basis van logies
  • Plaats: Londen, Engeland
  • Prijs: Slechts €34 per persoon per nacht op basis van een reis voor twee personen

screenshot van de deal

screenshot van de Qbic hotel Londen deal