slechts 34,50 €

Op zoek naar een hotel Londen? Je wilt natuurlijk wel een mooi hotel: het oog wilt immers ook wat. Maar aangezien je die stedentrip Londen ook weer niet te duur wilt maken moet er wel een leuk prijsje aan dat hotel hangen. Nou, hoe klinkt €34,50 voor een erg mooi designhotel in de bruisende Britse hoofdstad? Dit kunstzinnige kubushotel (uitleg volgt hieronder) wordt geweldig beoordeeld door vorige klanten: 86 van de 100 punten op Trivago! Op Tripadvisor zelfs 4.5 van de 5 sterren en een certificaat als Eco-leader Niveau Platina vanwege de eco-initiatieven die dit hotel onderneemt. Verantwoord en voordelig dus. Laat je in een hokje plaatsen en boek een nachtje in dit prachtige hotel Londen!

Design hotel Londen

Welkom in jouw hotel Londen, welkom in Qbic London City! Als je mijn blog al wat langer volgt dan denk je misschien: dit hotel komt me bekend voor. Nou dat kan kloppen. Tenminste, de stijl van het hotel. In Amsterdam staat namelijk ook een Qbic hotel! Het hotel kenmerkt zich door het moderne design en de kubistische kijk op kunst meets comfort (om het even lekker interessant te laten klinken). Het is alsof je in een tentoonstelling van modernistische kunst logeert: een werkelijk uniek verblijf! Gelukkig hoef je niks aan gemakken in te leveren ervoor, daar zorgen zowel de comfortabele bedden als de zeer gastvriendelijke werknemers wel voor. Het is dan ook logisch dat dit hotel Londen zo’n spetterende beoordeling krijgt. Op Trivago een uitstekende 86 van de 100. Op Tripadvisor zelfs 4.5 van de 5 sterren en een certificaat als Eco-leader Niveau Platina vanwege de eco-initiatieven die dit hotel onderneemt.

Stedentrip vanuit dit hotel Londen

Bij dit hotel Londen is het design niet alles. Elke kubus is namelijk van alle gemakken voorzien. Zo hoef je bijvoorbeeld niet te klooien met universele stekkers: de kamers bevatten zowel Britse, Europese als ook USB stopcontacten. Of wat dacht je van de krachtige regendouche met de volledig stoomvrije spiegel. Je krijgt er ook wat biologische toiletartikeltjes bij, helemaal voor niks. Al met al een geweldige hotel voor jouw stedentrip Londen. Leukste is: het is gewoon echt goed betaalbaar! Deze reis is trouwens wel exclusief vluchten, maar daarvoor kan je even hier kijken. En wat je verdere invulling tijdens je stedentrip Londen betreft moet je eens hier kijken, voor veel korting voor leuke uitstapjes in Londen!

hotel Londen

Zin in een stedentrip Londen met een prachtig hotel? Boek dan snel!

 • Design hotel Londen: uniek verblijf voor een goede prijs, maar €34,50 per persoon per nacht!
  • Reisperiode: naar eigen invulling, in dit voorbeeld 9 – 10 april 2017
  • Reisduur: naar eigen invulling, in dit voorbeeld 2 dagen, 1 nacht
  • Deze deal is exclusief vervoer. Kijk hier voor goedkope vluchten.
  • Hotel: Qbic London City
  • Aantal sterren: 3
  • Beoordeling: Op Trivago krijgt het hotel een uitstekende score van 86 van de 100.
  • Verzorging: logies
  • Plaats: Londen, Engeland
  • Prijs: Slechts €34,50 per persoon per nacht op basis van een reis voor twee personen

screenshot van de deal

hotel londen
Zoeken

Ik help je een passende reis te vinden

Nieuwsbrief

Mis nooit meer een deal - Schrijf je nu in voor mijn Nieuwsbrief en krijg iedere week de beste deals in je mailbox! Alle deals die ik vind, kun je ook zien in mijn app. Je vindt mij ook op Facebook en Instagram :)