slechts € 40,-

Laten we eens wat luxe op eigen bodem opzoeken. In Rotterdam, werkelijk een architectonische parel van een stad, vind je het Nhow hotel met prachtig uitzicht op de Erasmusbrug. Voor wie eens een stedentrip naar Rotterdam wilt plannen is dit hét perfecte hotel. Stel je voor, dat uitzicht met zonsondergang! Verblijven in dit prachtige designhotel van de Nhow keten kan nu al een heel weekend vanaf slechts €40 per persoon inclusief ontbijt!

Nhow Hotel Rotterdam

Nhow Rotterdam

Nhow Rotterdam is Nhow hotel nummer drie, naast de vestigingen in Berlijn en Milaan. De luxe 4* hotelketen, met prachtige vormgeving zowel van binnen als van buiten, is niet lang geleden ook overgewaaid naar Rotterdam. Deze vestiging staat helemaal in het teken van ‘Kunst & Architectuur’, wat natuurlijk perfect bij de stad Rotterdam past. Alle kamers zijn stijlvol ingericht met een haast futuristisch uiterlijk. Daarnaast heeft het hotel ook nog eens een terras op 30 meter hoogte van het water! Het architectenbureau van Rem Koolhaas heeft de kamers in het hotel ontworpen; vakmanschap wat duidelijk terug te zien is. Dit hotel krijgt dan ook een geweldige beoordeling van 8.7 op Booking.com.

nhow Rotterdam

Stedentrip Rotterdam

Het hotel Nhow Rotterdam bevindt zich op de Wilhelminapier, direct aan het water. Het hotel is gevestigd in het gebouw ‘de Rotterdam’, waar je veel winkels, restaurants en cafeetjes vindt, naast natuurlijk het prachtige uitzicht over de rivier en de Erasmusbrug. In Rotterdam zelf is verder natuurlijk genoeg te beleven. De stad staat namelijk niet alleen bekend als havenstad, maar ook als de speelplaats voor architecten: het ene gebouw is nog indrukwekkender dan het andere. Voor wie van architectuur houdt is Rotterdam een must!

Nhow Rotterdam

screenshot van de deal

Screenshot deal