slechts 40,50 €

Tijd om eens in eigen land wat stijl en luxe op te zoeken. Ga naar Rotterdam en overnacht in dit prachtige designhotel van de Nhow keten en geniet aan de Maas van het fenenomenaal uitzicht op de Erasmusbrug.

13-11Rotterdam.PNG1.jpeg1.jpeg1.jpeg1.jpeg1.jpeg1.jpeg1.jpeg1

Nhow Rotterdam

Nhow Rotterdam is het 3e nhow hotel in de wereld. Een bijzonder 4-sterren lifestyle hotel zoals alleen Berlijn en Milaan dat kennen. Elke vestiging heeft een eigen thema en voor nhow Rotterdam is dat, hoe kan het ook anders, ‘Kunst & Architectuur’. nhow Rotterdam heeft 278 kamers en congresruimtes, volledig ingericht volgens de laatste trends op het gebied van technologie, creativiteit en luxe. Dit is de nieuwe ontmoetingsplek in de stad met op 30 meter hoogte een terras aan het water. Het interieur van het hotel is van de hand van OMA, het architectenbureau van Rem Koolhaas.

13-11Rotterdam.PNG1.jpeg1

Het hotel nhow Rotterdam staat aan het water op de Wilhelminapier. Het maakt deel uit van het strakke nieuwe gebouw de Rotterdam, met winkels, cafés en restaurants — allemaal gunstig gelegen in een gebied dat bekend staat als ‘Manhattan aan de Maas’. Dichtbij vindt u ook de metro voor gemakkelijke toegang tot stadscentrum.

De ruime kamers benutten het prachtige uitzicht optimaal met kamerhoge ramen die de skyline van Rotterdam zo in uw slaapkamer brengt. Het decor van het hotel bestaat uit eigentijdse strakke lijnen en design meubels.

13-11Rotterdam.PNG1.jpeg1.jpeg1.jpeg1.jpeg1.jpeg1.jpeg1.jpeg1.jpeg1.jpeg1.jpeg1.jpeg1.jpg1.jpg1

De BAR & KITCHEN is een gezellige plek voor een hapje en een drankje. U vindt er eveneens een heerlijk ontbijtbuffet en daarna neemt het internationale menu het over met alles van tonijn sashimi tot biefstuk met patat uit eigen keuken, met bovendien een buitenterras dat uitzicht biedt over de stad en de rivier. De lobby, met zijn comfortabele zitplaatsen, vormt een uitstekende ontmoetingsplek. 

Overnacht jij binnenkort in dit designhotel in Rotterdam? Boek dan snel! Op Trivago krijgt dit hotel een score van 86/100 op basis van 3786 beoordelingen.

 • Overnacht in een ****designhotel voor slechts €40,5
  • Geldigheid: naar eigen wens, in dit voorbeeld 11/12/2016 tot 12/12/2016
  • Reisduur: naar eigen wens, in dit voorbeeld 2 dagen
  • Plaats: Rotterdam, Nederland
  • Hotel: Nhow Berlin
  • Aantal sterren; 4 sterren
  • Beoordeling: Op Trivago krijgt dit hotel een score van 86/100 op basis van 3786 beoordelingen.
  • Verzorging: logies en ontbijt
  • Exclusief vervoer
  • Prijs: Voor €40,5 p.p. op basis van een reis voor twee personen

screenshot van de deal

08-05_nhow
Zoeken

Ik help je een passende reis te vinden

Nieuwsbrief

Mis nooit meer een deal - Schrijf je nu in voor mijn Nieuwsbrief en krijg iedere week de beste deals in je mailbox! Alle deals die ik vind, kun je ook zien in mijn app. Je vindt mij ook op Facebook en Instagram :)