Weekendje Rotterdam in het iconische Nhow designhotel

4* hotel met uitzicht op de Erasmusbrug

  • Sterren
  • Beoordeling 9
  • Culinair genieten in het hotel Restaurant in het hotel
  • Blijf online Gratis WiFi
  • Voor iedereen bereikbaar Toegankelijk voor mindervaliden
  • Blijf fit op vakantie Fitness in hotel
Holidayguru tipt 13.10.19 tot 14.10.19
P.p. vanaf € 44,50

Laten we eens wat luxe op eigen bodem opzoeken. In Rotterdam vind je het Nhow hotel met prachtig uitzicht op de Erasmusbrug. Voor wie eens een weekendje naar Rotterdam wil, is dit hét perfecte hotel. Stel je voor, dat uitzicht met zonsondergang! En je overnacht hier al voor maar €44,50 per persoon.

Nhow Rotterdam

Nhow Rotterdam is Nhow hotel nummer drie, naast de vestigingen in Berlijn en Milaan. De luxe 4* hotelketen, met prachtige vormgeving zowel van binnen als van buiten, is niet lang geleden ook overgewaaid naar Rotterdam. Deze vestiging staat helemaal in het teken van ‘Kunst & Architectuur’, wat natuurlijk perfect bij de stad Rotterdam past. Alle kamers zijn stijlvol ingericht met een haast futuristisch uiterlijk. Daarnaast heeft het hotel ook nog eens een terras op 30 meter hoogte van het water. Het architectenbureau van Rem Koolhaas heeft de kamers in het hotel ontworpen; vakmanschap wat duidelijk terug te zien is.

Stedentrip Rotterdam

Het hotel Nhow Rotterdam bevindt zich op de Wilhelminapier, direct aan het water. Het hotel is gevestigd in het gebouw ‘de Rotterdam’, waar je veel winkels, restaurants en cafeetjes vindt, naast natuurlijk het prachtige uitzicht over de rivier en de Erasmusbrug. In Rotterdam zelf is verder natuurlijk genoeg te beleven. De stad staat namelijk niet alleen bekend als havenstad, maar ook als speelplaats voor architecten: het ene gebouw is nog indrukwekkender dan het andere. Voor wie van architectuur houdt is Rotterdam een must!

screenshot van de deal

Screenshot deal