4-sterren designhotel in ‘de poort naar de Veluwe’

Overnachting inclusief ontbijt en gebruik van de sauna

Helaas, deze deal is afgelopen. Als je in de toekomst geen enkele deal meer wil missen schrijf je dan in voor onze Telegram service, zo ben je als eerste op de hoogte!
  • Hotel De Roode Schuur
  • Sterren
  • maaltijden Ontbijt
P.p. vanaf € 34,50

Wil jij in een designhotel overnachten en tegelijk een uitstapje maken in eigen land? Dan heb ik een leuke deal voor je. Logeer in een designhotel in Nijkerk, bij de Veluwe, voor €34,50 p.p. en dat is inclusief ontbijt en toegang tot sauna! Reserveer hier!

Veluwe

Designhotel bij de Veluwe

Met dit arrangement overnacht je in het viersterrenhotel Hotel & Gasterij De Roode Schuur****. Het hotel opende haar deuren in 2009. Het heeft de uitstraling van een authentieke schuur, maar is modern en stijlvol ingericht. Je slaapt in een Comfort Suite met een bepaalde interieurstijl. Zo heb je bijvoorbeeld de interieurstijlen: ‘Schaap, ‘Klaproos’ of ‘Schilder’.

Nederland Hoge Veluwe

Hotel de Roode Schuur in Nijkerk

Het hotel ligt in Nijkerk, wat het een uitstekend beginpunt maakt voor uitstapjes op de Veluwe. Dit plaatsje wordt namelijk ook wel ‘de Poort tot de Veluwe’ genoemd. Ga een dag fietsen of wandelen en keer dan terug naar het hotel, waar je in stijl weer tot rust kan komen. Het Nationale Park De Hoge Veluwe beschikt over talloze mooie routes. Wie weet kom je eekhoorntjes of reeën tegen. Nijkerk ligt vlakbij Amersfoort en is dus prima te bereiken. Het hotel krijgt een hele goede beoordeling van een 8.2 van de 10 punten. Optioneel kun je een high tea of een diner bijboeken. In het hotel is ook een sauna aanwezig waar je vrije toegang tot hebt en op afspraak kun je er genieten van een ontspanningsmassage of schoonheidsbehandeling.

Wellness

screenshot van de deal

Screenshot deal