Deventer is een van de vijf oudste steden van Nederland. Ontdek de historie van deze oude Hanzestad aan de IJssel tijdens een mooie stadswandeling en geniet na afloop van een drankje op een van de vele terrassen, op zonnige zomerdagen lijken de pleinen wel één groot terras! Maar ook de omgeving is het ontdekken meer dan waard en met de huurfiets die een dag tot je beschikking staat, komt dat helemaal goed! Bovendien word je in het hotel nog eens verwend met rijkelijke ontbijtbuffetten en verrukkelijke driegangendiners. Niets dan genieten dus!

Postillion Hotel Deventer is de ideale uitvalsbasis voor een ontspannen weekendje weg. Het hotel is in 2013 gerenoveerd en beschikt over 96 kamers. In het gehele hotel kun je gratis gebruik maken van wifi en je auto kun je gratis voor de deur parkeren.

Vergeet niet te genieten van de culinaire en verrassende combinaties van het keukenteam onder leiding van chef-kok Richard de Vegt. Postillion Hotel Deventer staat garant voor een rijkelijk ontbijtbuffet, heerlijke lunch, lekkere hapjes en een uitgebreid diner. En bij mooi weer kun je een plekje uitzoeken op het terras!

Op de website van Travelbird boek je nu een geweldige 3 daagse deal inclusief ontbijt en een heerlijk driegangendiner voor geweldige €99 per persoon. (Op basis van een reis met 2 personen)

Artikelbild_Hotel_Hotelzimmer

Hier ga je naar deze deal Hier ga je naar nog meer deals!

deventer

Zoeken

Ik help je een passende reis te vinden

Nieuwsbrief

Mis nooit meer een deal - Schrijf je nu in voor mijn Nieuwsbrief en krijg iedere week de beste deals in je mailbox! Alle deals die ik vind, kun je ook zien in mijn app. Je vindt mij ook op Facebook en Instagram :)