Op zoek naar het meest plezierigste stukje op aarde voor jong en oud? Dan staat Disneyland Parijs toch wel hoog in mijn lijstje. Het is dé plaats waar dromen uit komen! Samen op de foto met Micky, Minnie & Goofy. Het is de droom van elke kind – en zelfs ik vond het super spannend!

Dit is dé verassing voor kinderen (en volwassenen) komende herfst en kerst. Vanaf november is Disneyland Parijs nog leuker! Overal staan kerstbomen en in Main Street USA klinkt kerstmuziek en zijn er unieke (kerst-) shows en parades met de Kerstman (!). Dit jaar is ook de show Disney Dreams in kerst stijl. Deze show mag je absoluut niet missen!

Niet alleen de parken zijn mooi aangekleed, ook de hotels zijn helemaal in de kerstsfeer. Het Disneyland Hotel heeft een schitterende kerstboom en boven de open haard hangen cadeaus.

Als je voor 5 oktober 23:59 boekt bij Disneyland Parijs krijg je maar liefst tot 50% korting op je verblijf in een Disney Hotel! Ontbijt is inbegrepen! Daarnaast heb je onbeperkt toegang tot de Disney Parken. Ook mag je 2 uur voor openingstijd al bepaalde attracties bezoeken met 2 gratis Magische Uren. Als klap op de vuurpijl krijg je gratis het Fastpass®(1) systeem: sta minder lang in de rij bij de meest populaire attracties!

Wees er wel snel bij, deze deal is over een paar dagen weg!

  • Reisperiode: Herfstvakantie en Kerstvakantie (en alles d’t tussenin)
  • Vervoerder: Eigen vervoer
  • Hotel: Een Disney hotel naar keuze
  • Locatie: Disneyland Parijs
Op de foto met Donald, Mickey & Goofy?

Screen Shot 2014-10-01 at 3.20.38 pm

 

Zoeken

Ik help je een passende reis te vinden

Nieuwsbrief

Mis nooit meer een deal - Schrijf je nu in voor mijn Nieuwsbrief en krijg iedere week de beste deals in je mailbox! Alle deals die ik vind, kun je ook zien in mijn app. Je vindt mij ook op Facebook en Instagram :)