Ken jij Dresden al? Ontdek deze mooie Duitse stad tijdens een citytrip! Voor maar €138 per persoon boek je een centraal gelegen 4* hotel, inclusief ontbijt, kamer upgrade en gratis toegang tot de wellness van het hotel. Een topdeal!

Dorint Hotel Dresden

Het 4* Dorint Hotel Dresden ligt op loopafstand van de belangrijkste bezienswaardigheden van de stad. Zo sta je na een korte wandeling al bij de Frauenkirche en het Zwingerpaleis in de Altstadt van Dresden. In het hotel begin je de dag goed met een uitgebreid ontbijt zodat je vol energie op stap gaat. Na een dagje sightseeing is het tijd om te ontspannen in de wellness van het hotel waar je gratis gebruik van kunt maken.

Weekendje Dresden

Dresden is een van de mooiste steden van Duitsland voor een citytrip. De hoofdstad van Saksen werd zwaar getroffen tijdens de Tweede Wereldoorlog, maar is nu prachtig in ere hersteld. In het oude centrum vind je bezienswaardigheden zoals het Zwingerpaleis, de Frauenkirche en het Staatliche Kunstsammlungen Dresden, een van de grootste kunstmusea ter wereld. Shopaholics vinden hun weg naar de Neustadt waar je naar hartelust kunt winkelen.

screenshot van de deal

Screenshot deal