Uitgestrekte bossen, weidse heidevelden en open vennen… Al wandelend of fietsend door het groene hart van Drenthe beleef je de ongerepte natuur van deze provincie op zijn mooist. Snuif de geur op van alles wat groeit en bloeit, laat de frisse lucht je longen vullen en geniet van de ongekende rust die je hier vindt. Ben je meer op zoek naar cultuur? Ook dán is Drenthe een geschikte bestemming. Neem bijvoorbeeld een kijkje bij het Hunebedcentrum in Borger of bezoek Herinneringscentrum Kamp Westerbork. Wat er ook op de planning staat, met 2, 3 of 4 nachten in een sfeervol boerderijhotel is jouw verblijf in Drenthe gegarandeerd geslaagd!

Je hebt keuze uit verschillende data van mei t/m september 2015.  Je verblijft in het 2-sterren Het witte Veen hotel in Drenthe op basis van logies en ontbijt en eenmaal een driegangendiner!

Wat let je nog? Boek snel want dit soort deals gaan snel!

MISC_Couple_Love_002

Boek deze deal nu! Meer deals!

Klik op de iconen hieronder voor je vervoer naar het vliegveld, meer hotels, en al jouw vakantiebenodigdheden:

Icon_Taxi

Knipsel

Zoeken

Ik help je een passende reis te vinden

Nieuwsbrief

Mis nooit meer een deal - Schrijf je nu in voor mijn Nieuwsbrief en krijg iedere week de beste deals in je mailbox! Alle deals die ik vind, kun je ook zien in mijn app. Je vindt mij ook op Facebook en Instagram :)