Boek een bijzonder weekendje weg in een drijvend boutique hotel in Rotterdam! Voor maar €31 boek je een nachtje in het unieke H2otel. Je overnacht in dit bijzondere 3* hotel op het water én in de haven van Rotterdam. Met op loopafstand verschillende winkels, restaurants en bezienswaardigheden.

H2otel: drijvend hotel in Rotterdam

Bij H2otel overnacht je op een wel heel bijzondere plek in Rotterdam: op het water! Dit drijvende hotel ligt in de Wijnhaven, op loopafstand van treinstation Rotterdam Blaak, de Markthal en de binnenstad. Het hotel bestaat sinds 2008 en was voorheen een museum. Bij het hotel vind je ook een restaurant waar je een hapje kan eten op een van de drijvende terrassen. Bovendien beschikt het hotel over twee leuke loungebootjes waarmee je een tocht kunt maken door de Rotterdamse havens.

Stedentrip Rotterdam

H2otel ligt op slechts 400 meter van de Markthal, een must-see wanneer je een weekend in Rotterdam bent. Vanuit daar loop je ook in een paar minuten naar de Koopgoot in het centrum, de Erasmusbrug en de Euromast. In 30 seconden brengt een lift je naar het uitkijkplatform op 100 meter hoogte waarvandaan je uitkijkt over de skyline van Rotterdam. Heb je geen hoogtevrees en houd je wel van wat actie, ga dan abseilen van de Euromast.

screenshot van de deal

Screenshot deal