slechts € 79,-

In hartje Rotterdam vind je een van de bijzonderste hotels van de hele stad: het drijvende H2otel. In dit 3* hotel slaap je op het water in de Wijnhaven, op loopafstand van alle leuke winkels, restaurants, bars en bezienswaardigheden van Rotterdam. Ideaal voor een stedentrip. En het is ook nog eens heel betaalbaar: je boekt een 3-daags hotelarrangement inclusief ontbijt en 3-gangendiner al voor €79. Lees hier alles over dit unieke hotel en boek jouw overnachting!

H2otel Rotterdam

H2otel: drijvend hotel in Rotterdam

Bij H2otel slaap je op een bijzondere plek in Rotterdam: op het water! Dit drijvende hotel ligt in de Wijnhaven, op loopafstand van treinstation Rotterdam Blaak, de Markthal en de binnenstad. Het hotel bestaat sinds 2008 en was voorheen een museum. Bij het hotel vind je ook een restaurant waar je een hapje kan eten op een van de drijvende terrassen. Bovendien beschikt het hotel over twee leuke loungebootjes waarmee je een tocht kunt maken door de Rotterdamse havens. Op Tripadvisor ontvangt dit bijzondere hotel een hele goede beoordeling van 4 van de 5 punten.

Screenshot deal

Stedentrip Rotterdam

H2otel ligt op slechts 400 meter van de Markthal, een must-see wanneer je een weekend in Rotterdam bent. Vanuit daar loop je ook in een paar minuten naar de Koopgoot in het centrum, de Erasmusbrug en de Euromast. In 30 seconden brengt een lift je naar het uitkijkplatform op 100 meter hoogte waarvandaan je uitkijkt over de skyline van Rotterdam. Heb je geen hoogtevrees en houd je wel van wat actie, ga dan abseilen van de Euromast.

Skyline van Rotterdam

screenshot van de deal

Screenshot deal