slechts 220,50 €

Heb je nood aan ontspanning in combinatie met een mooie uitzichten? Zoek niet verder. Ga naar Zwitserland en verblijf in Lecrans Hotel and Spa. Dit vijfsterrenhotel krijgt van Trivago een topscore van 92/100 op basis van 114 beoordelingen. 

22-09_lecrans-png1-jpeg1-jpeg1

Het luxe en exclusieve LeCrans Hotel & Spa verwelkomt u in een prachtige chaletachtige sfeer hoog boven Crans Montana. Het gastronomische restaurant van Pierre Crepaud kreeg zijn eerste Michelin-ster en heeft 16 GaultMillau-punten. Dit onlangs geopende 5-sterrenhotel wordt omringd door bergen en bossen en biedt een adembenemend uitzicht op de Alpen en de Mont Blanc. De kamers en suites hebben een luxueuze inrichting en bieden een intieme ambiance en tal van voorzieningen. Elk kamer en suite is ingericht volgens een thema en brengt u naar een andere plaats of berg op de wereld, van de Himalaya naar de Kilimanjaro. Iedere kamer heeft een unieke inrichting met zeldzame voorwerpen en weelderige muurdecoraties.

22-09_lecrans

Het uitstekende restaurant serveert traditioneel Zwitserse en internationale gerechten, gecombineerd met een fantastisch uitzicht op de bergen. De nachtclub heeft een unieke ligging in de kelder biedt een leuke sfeer voor een avondje uit. Verder kunt u volop genieten van wellness in LeCrans Hotel & Spa, waar steen, hout, water en rust de nabijgelegen bergen dichterbij brengen. Behandelingen uit het oosten en het westen, massages, een hamam, een sauna en een hot tub verwennen lichaam en ziel. De brede balkons, de terrassen, het verwarmde buitenzwembad en de brasserie bieden onevenaarbare uitzichten op de hoogste bergen van Europa.

22-09_lecrans-png1

U wordt in het Nederlands verwelkomd

Zoeken

Ik help je een passende reis te vinden

Nieuwsbrief

Mis nooit meer een deal - Schrijf je nu in voor mijn Nieuwsbrief en krijg iedere week de beste deals in je mailbox! Alle deals die ik vind, kun je ook zien in mijn app. Je vindt mij ook op Facebook en Instagram :)