slechts 142,- €

Droom jij ook van een bezoek aan het prachtige IJsland om er ondere andere het fantastische Noorderlicht te kunnen aanschouwen? Lees dan zeker verder! Op minder dan een uur rijden van Reykjavík en tegen een achtergrond van majestueuze bergen en lavavelden, vind je het ION Luxury Adventure Hotel. Of je nu op zoek bent naar een rustige setting om te genieten onder het noorderlicht, een uitdagende tocht over een oude gletsjer of een dag van vliegvissen in een van de ontelbare ijzige rivieren – bij ION Luxury Adventure Hotel kan het allemaal. 

30-12ijsland.PNG1.PNG1

Het hotel beschikt over een verwarmd buitenzwembad met prachtig uitzicht. Je kunt verschillende faciliteiten reserveren, zoals een eigen spa en sauna. Het hotel heeft ook een gemeenschappelijke tv-lounge.

30-12ijsland.PNG1.PNG1.jpg11.jpg1.jpg1.jpg1

Overnacht jij binnenkort in dit paradijs? Boek dan snel! Zoek je nog een vlucht? Via deze link  kan je op voordelige manier in IJsland geraken.

screenshot van de deal

21-10_ijsland
Zoeken

Ik help je een passende reis te vinden

Nieuwsbrief

Mis nooit meer een deal - Schrijf je nu in voor mijn Nieuwsbrief en krijg iedere week de beste deals in je mailbox! Alle deals die ik vind, kun je ook zien in mijn app. Je vindt mij ook op Facebook en Instagram :)