Bezoek de kerstmarkt van Düsseldorf!

1 of 2 overnachtingen in viersterrenhotel met ontbijt en likeurtje

Helaas, deze deal is afgelopen. Als je in de toekomst geen enkele deal meer wil missen schrijf je dan in voor onze Telegram service, zo ben je als eerste op de hoogte!
  • Hotel HK Düsseldorf City
  • Sterren
  • maaltijden Ontbijt
P.p. vanaf € 39,-

Het oude stadscentrum van Düsseldorf wordt in de kerstperiode omgetoverd tot een magische plek versierd met kerstlichtjes en kraampjes met de leukste versieringen en lekkerste hapjes. Met deze deal kom je helemaal in de kerstsfeer op de kerstmarkt van Düsseldorf en overnacht je in een heerlijk 4* hotel met ontbijt vanaf slechts €39!

kerstmarkt Dusseldorf

Kerstmarkt Düsseldorf

Vlak over de grens ligt Düsseldorf en ieder jaar is deze Duitse stad het decor van een grote kerstmarkt. Op zeven locaties vind je er prachtige kerstmarkten. De kraampjes gedecoreerd met vele lampjes en kerstversieringen brengen je helemaal in de kerstsfeer! Struin over de markt, nip aan een glas glühwein en koop handgemaakte cadeau’s voor je vrienden en familie! De kerstmarkt van Düsseldorf is open van 23 november 2017 tot 30 december 2017 van 11:00 tot 20:00 uur en tot 21:00 op vrijdag en zaterdag.

Meer weten over de kerstmarkten? Hier vind je alle informatie over kerstmarkten in Duitsland en op mijn kerstmarkt pagina staan nog veel meer leuke deals!

Europe_Germany_Dusseldorf_001

HK Hotel Düsseldorf City

Na een dag over de kerstmarkt te hebben gelopen kun je ontspannen in het HK Hotel Düsseldorf City****. Dit hotel ligt in een rustige wijk vlakbij het historische centrum. De auto kun je bij het hotel laten staan, want op 50 meter is een openbaar vervoerhalte waarmee je supersnel in het centrum bent. Voordat je er weer op uit trekt, geniet je eerst van een lekker ontbijt. Voor totale ontspanning kun je in de sauna terecht.

hotel kerstmarkt Dusseldorf

Wil jij in de kerststemming komen? Breng in de kerstperiode een bezoek aan Düsseldorf!

screenshot van de deal

kerstmarkt Dusseldorf hotel