Het best gewaardeerde hotel van Eindhoven, dát is Boutique Hotel Lumière! Hier wacht je een ontspannen verblijf in de luxe stadskamer, een glas prosecco bij aankomst en bovendien een verrukkelijk ontbijt bij de warme huisbakker. Het hotel bevindt zich midden in het centrum, dus met al die leuke winkels, restaurants en vele bezienswaardigheden om de hoek kan je weekend eigenlijk niet meer stuk!

Hotel
Je verblijft 2 nachten in het prachtige Boutique Hotel Lumière. Het hotel is één van de twee hotels in Nederland die de eer hebben om bij de Best Boutique Hotels of the World te horen. Dat exclusieve label kenmerkt zich door schitterende hotels waar hoge eisen worden gesteld aan de service. Het zal je hier dus aan niets ontbreken!

Naast uitstekende service biedt het hotel een uniek ontbijtconcept. Geen saaie ontbijtzaal, maar een goede bakker. Bakkertje Bol maakt deel uit van Boutique Hotel Lumière en verzorgt elke dag een vers ontbijt waar je u tegen zegt. Ontbijten kan in het weekend van 8.00 uur tot 12.00 uur, je kunt eerst dus nog lekker uitslapen!

Luxe stadskamer
De smaakvol ingerichte stadskamer is erg ruim en licht en voorzien van een royale douche, een goede werkplek, een apart toilet, een extra lang Scappa bed, telefoon, flatscreen, dvd-speler en badkamerbenodigdheden van Rituals. Verder beschik je in de kamer over gratis wifi, koffie- en theefaciliteiten en een laptopkluis.

Artikelbild_Hotelzimmer_Hotel_Deals

Ga hier naar de deal! Ga hier naar nog meer deals!

Scherm Eindhoven

Zoeken

Ik help je een passende reis te vinden

Nieuwsbrief

Mis nooit meer een deal - Schrijf je nu in voor mijn Nieuwsbrief en krijg iedere week de beste deals in je mailbox! Alle deals die ik vind, kun je ook zien in mijn app. Je vindt mij ook op Facebook en Instagram :)