Weekendje weg in eigen land: ontdek Utrecht!

Overnacht in een goed beoordeeld hotel in de binnenstad

  • maaltijden Ontbijt
  • Boekingskosten €5,95 p.p.
  • Beoordeling 8,2
  • Blijf online Gratis WiFi
Holidayguru tipt 23.12.19 tot 24.12.19
P.p. vanaf € 50,50

Ontdek een van de mooiste steden van Nederland met dit leuke hotelarrangement: op naar Utrecht! Voor slechts €50,50 verblijf je een weekendje in deze levendige studentenstad, met een fijn hotel in hartje centrum, inclusief ontbijt en fietshuur. Er zijn veel data mogelijk, onder meer in de kerstvakantie.

Exploris Hotel Utrecht

Het goed beoordeelde Exploris Hotel Utrecht – het ontvangt een score van 8,2 – is dankzij haar ligging in de binnenstad een ideaal startpunt voor een weekendje in Utrecht. Het Centraal Station, het Beatrixtheater en de leukste winkels, cafeetjes en restaurantjes liggen op loopafstand. Bij dit arrangement zit een lekker ontbijtje bij het naastgelegen Café Voortuin inbegrepen plus een dag fietshuur, leuk om de stad te verkennen!

stedentrip Utrecht

Weekendje weg Utrecht

Op je huurfiets ontdek je de leukste straatjes van Utrecht en fiets je langs haar mooie grachten. Stap in een bootje voor een rondvaart of stap van je fiets af voor een drankje in een leuk café. Je kunt ook de omgeving net buiten de stad verkennen en naar een van de burchten of kastelen in de buurt fietsen.

screenshot van de deal

utrecht