Overnacht in het Fletcher hotel in Amsterdam

Voor een bodemprijs slapen in het beroemde designhotel!

Holidayguru tipt 21.02.21 tot 22.02.21
P.p. vanaf € 42,-

Voor slechts €42 overnacht je al in het beroemde Fletcher Hotel Amsterdam, dat is nog eens leuk! Met deze Fletcher actie verblijf je voor een klein prijsje in een van de populairste hotels van Nederland.

Fletcher Hotel Amsterdam

Je kijkt je ogen uit in het Fletcher hotel Amsterdam. Het futuristische designhotel is ontworpen door de bekende architect Benthem Crouwel (o.a. van Rotterdam Centraal, de Malietoren, de vertrekhal van Schiphol en nog veel meer gebouwen). Het 4* hotel telt maar liefst 120 kamers met gratis WiFi, een flatscreen televisie, airco en extra grote bedden. Daarnaast is er een designdouche in een transparante, glazen cilinder douchecel midden in de kamer! Op de bovenste verdieping bevindt zich een prachtige skylounge, waar je smult van een heerlijk hapje en drankje terwijl je geniet van een spectaculair uitzicht.

Weekendje Amsterdam

Tijdens je verblijf breng je natuurlijk ook een bezoekje aan Amsterdam; een leuke stedentrip vanuit een heerlijk hotel! Ga op de culturele tour met een bezoek aan het Rijksmuseum of het Van Gogh museum, of maak een lange wandeling door het Vondelpark. Natuurlijk moet er ook geshopt worden in Amsterdam, want aan winkels geen gebrek!

screenshot van de deal

Screenshot deal