Hotelgoals in Amsterdam! Overnacht voor maar €41 in het bekende Fletcher Hotel. Met wie wil jij een romantisch nachtje weg beleven in dit designhotel?

Fletcher Hotel Amsterdam

Je kijkt je ogen uit in het Fletcher hotel Amsterdam! Het futuristische designhotel is ontworpen door de bekende architect Benthem Crouwel (o.a. van Rotterdam Centraal, de Malietoren, de vertrekhal van Schiphol en nog veel meer gebouwen)! Het 4* hotel telt maar liefst 120 kamers met gratis WiFi, een flatscreen televisie, airco en extra grote bedden. Daarnaast is er een designdouche in een transparante, glazen cilinder douchecel midden in de kamer! Op de bovenste verdieping bevindt zich een prachtige skylounge, waar je smult van een heerlijk hapje en drankje terwijl je geniet van een spectaculair uitzicht.

Weekendje Amsterdam

Tijdens je verblijf breng je natuurlijk ook een bezoekje aan Amsterdam; een lekkere stedentrip vanuit een heerlijk hotel! Ga op de culturele tour met een bezoek aan het Rijksmuseum of het Van Gogh museum, of maak een lange wandeling door het Vondelpark. De bruisende hoofdstad barst van de hippe koffietentjes en restaurant waar de meest bijzondere drankjes en gerechten voor je worden klaar getoverd. Natuurlijk moet er ook geshopt worden in Amsterdam, want aan winkels geen gebrek!

screenshot van de deal

ss_amsterdam