slechts 41,50 €

Je bent vast wel eens langs deze toren gereden toen je Amsterdam binnenreed. Het ronde gebouw met de grote cirkels op de gevel is het 4-sterren Fletcher Hotel Amsterdam! Wil je ook genieten van het schitterende uitzicht vanuit het restaurant? Boek een overnachting v.a. slechts €41,50 per persoon.

Fletcher Amsterdam aanbieding

Fletcher hotel Amsterdam

Het futuristische designhotel is ontworpen door de bekende architect Benthem Crouwel (o.a. van Rotterdam Centraal, de Malietoren, de vertrekhal van Schiphol en nog veel meer gebouwen)! Het hotel heeft 120 kamers met gratis WiFi, een flatscreen televisie, airco, extra grote bedden en een designdouche in transparante, glazen cilinder douchecel midden in de kamer. Door de grote ronde ramen heb je een spectaculair uitzicht!

Fletcher hotel Amsterdam

4-sterren designhotel

In het SKYrestaurant Pi drink je een heerlijke cocktail met een hapje en luister je naar livemuziek die gespeeld wordt op een hele bijzondere vleugel! Op het dakterras kun je ook nog eens genieten van het uitzicht en in de Brizio Coffee Bar drink je de lekkerste koffie in de ochtend! Op Trivago krijgt dit hotel een sterke score van 8 op 10, gegeven door eerdere bezoekers.

Fletcher Amsterdam korting

screenshot van de deal

Fletcher Amsterdam
Zoeken

Ik help je een passende reis te vinden

Nieuwsbrief

Mis nooit meer een deal - Schrijf je nu in voor mijn Nieuwsbrief en krijg iedere week de beste deals in je mailbox! Alle deals die ik vind, kun je ook zien in mijn app. Je vindt mij ook op Facebook en Instagram :)