Het walhalla voor race fans is het Montmeló circuit  in Barcelona! Wil jij dit fantastische spektakel beleven? Dan heb ik voor jou een super deal gevonden! Op de website van Travelbird kan je nu een trip boeken naar Spanje inclusief kaartjes voor de Formule 1 Grand Pix Montmeló met verblijf 4, 5 of 6 nachten in Lloret de Mar én de mogelijkheid om de laatste 2 nachten in Barcelona door te brengen nu vanaf €449!

Iedereen kent Barcelona als de stad van cultuur, strand en het voetbal! Maar in mei 2015 is de hele stad in de ban van het Formule 1 circuit! Net buiten Barcelona ligt het historische circuit de Barcelona Catalunya, ook wel Montmeló geheten! Hier wordt ieder jaar de hoogste klasse in de autosport gereden. Deze dag staat in het teken van brullende motoren en gierende banden! Zie de beste racers als Hamilton, Alonso, Rosberg en Vettel in levende lijve en juich onze eigen Nederlandse trots én debutant Max Verstappen naar een superieure overwinning!

Verblijven doe je in het comfortabele hotel GHT Oasis Park in Lloret de mar. Het hotel ligt op 5 minuten afstand van het strand en binnen een kwartiertje ben je in het centrum! Verblijven doe je hier op basis van half pension. Het ontbijt en diner word gereserveerd in het buffetrestaurant met open keuken. Wil je deze trip verlengen dan kan je ervoor kiezen om de 5e en/of 6e nacht door te brengen in Hotel Madanis Liceo in Barcelona. Dit hotel ligt naast het voetbalstadion Camp Nou en met het openbaar vervoer ben je binnen 10 minuten in het centrum! In dit hotel zal je ook verblijven op basis van half pension!

Je kan deze deal boeken vanaf €449 per persoon! Vertrekken is alleen maar mogelijk op donderdag 7 mei vanaf Eindhoven, Weeze of Amsterdam. Ik raad je aan om voor de exacte prijzen te kijken op de website van TravelbirdTip: als je vliegt vanaf Weeze kan je bij NS International je treintickets kopen!

Ik raad je aan snel te boeken, zodat je zeker weet dat jij bij dit geweldige race evenement aanwezig bent! 

Grand Prix Montmeló

Boek nu deze top deal! Bekijk hier meer deals!

lloret

Zoeken

Ik help je een passende reis te vinden

Nieuwsbrief

Mis nooit meer een deal - Schrijf je nu in voor mijn Nieuwsbrief en krijg iedere week de beste deals in je mailbox! Alle deals die ik vind, kun je ook zien in mijn app. Je vindt mij ook op Facebook en Instagram :)