Als je van shoppen houdt en eens een echte uitverkoop wilt meemaken (tot wel 80%!) kan je nu jouw hartje ophalen en genieten van de combinatie met een andere grote liefde: een citytrip Antwerpen! Struin de Kammenstraat, Huidevetterstraat en de Nationalestraat af voor de leukste vintage shops of loop bijvoorbeeld de bekende Keyserlei af. Als je uitgeshopt bent en meer cultuur wilt opsnuiven kan je uiteraard ook in deze veelzijdige stad. Bezoek bijvoorbeeld het Museum aan de Stroom en geniet van het spectaculaire uitzicht vanuit het museum.

Om helemaal tot rust te komen na een lange dag shoppen, shoppen en shoppen, kom je 2 nachten helemaal tot rust in het luxe 4-sterren De Keyser Hotel, inclusief uitgebreid ontbijt, welkomstdrankje, shoppinggids, stadskaart en gratis WiFi. Dit is de ideale deal om het helemaal goed te doen! De Keyser Hotel ligt bij het Centraal station en is dus de perfecte locatie voor deze trip, gezien je direct de winkelstraat in kan lopen voor de beste koopjes. Jouw superior kamer is ruim opgezet en beschikt over o.a. een minibar, bad/douche combi, zitje en kluisje om jouw waardevolle spullen in op te bergen. Extra leuk voor de love birds: Je kunt jouw geliefde verrassen en een fles wijn of cava bijboeken en rozenblaadjes in de kamer laten leggen om het extra romantisch te maken. Je kunt de Keyser Hotel boeken voor aankomst tot en met 30 augustus 2015, maar let op: de wintersolden loopt t/m 31 januari en de zomersolden van 1 t/m 31 juli.

Ik adviseer je snel te boeken, want vol = vol en dus is de beschikbaarheid beperkt!

Screenshot 2015-01-11 09.42.37

Boek nu deze super deal! Meer van dit soort deals!

Screenshot 2015-01-11 09.04.18

 

Zoeken

Ik help je een passende reis te vinden

Nieuwsbrief

Mis nooit meer een deal - Schrijf je nu in voor mijn Nieuwsbrief en krijg iedere week de beste deals in je mailbox! Alle deals die ik vind, kun je ook zien in mijn app. Je vindt mij ook op Facebook en Instagram :)