Geniet van 3 heerlijke dagen in de Gelderse Vallei incl. verblijf in een 4*-hotel, ontbijt, driegangendiner met fles wijn, gebruik van wellness en meer!

Voor luxe, rust en ruimte ben je in dit viersterrenhotel, bestaande uit drie karakteristieke boerderijen, aan het juiste adres. Een omgeving die het beste tot zijn recht komt tijdens mooie fietstochten en lange wandelingen. ’s Avonds schuif je in het sfeervolle restaurant aan voor een heerlijk diner en na een goede nachtrust in een van de mooie Deluxe kamers geniet je ’s ochtends van een uitgebreid ontbijt. Na drie dagen in deze prachtige omgeving keer je geheel ontspannen huiswaarts!

Boeken doe je een geweldige 3 daagse deal op de website van Travelbird voor maar €99 per persoon. (Op basis van een verblijf met 2 personen) en naar de overnachting, ontbijt, diner bied dit pakket je nog een heel pakket aan leuke extra’s aan!

hotel_Bedroom_hotel_deal_1

Hier ga je naar deze deal Hier ga je naar deze deal

gelderse valei

Zoeken

Ik help je een passende reis te vinden

Nieuwsbrief

Mis nooit meer een deal - Schrijf je nu in voor mijn Nieuwsbrief en krijg iedere week de beste deals in je mailbox! Alle deals die ik vind, kun je ook zien in mijn app. Je vindt mij ook op Facebook en Instagram :)