Yeah! Ga eens lekker op citytrip en maak er een leuke roadtrip van met jouw beste vrienden. De Belgische plaats Gent is prachtig. Een rijke geschiedenis, musea, winkels, markten en een bruisend nachtleven. Er is hier genoeg te doen!

gent

Waan je in de middeleeuwen tijdens een uitstapje naar de historische stad Gent. Wandel door de prachtige binnenstad met de beroemde torenrij, bezoek de imposante burcht Gravensteen en klim het Belfort op voor een waanzinnig uitzicht op de stad. Maar het is niet alleen cultuursnuiven hier. Laat je verwennen met allerlei Belgische lekkernijen zoals verschillende soorten speciaalbier of Gentse neuzen!

Je verblijft in het fijne viersterrenhotel Ghent River Hotel. Het ligt aan de oevers van de Leie en zit gevestigd in een historisch pand. Je overnacht dus geheel in stijl. Na een intensieve verkenningstocht kun je tot rust komen in de sauna. Je slaapt in een Executive kamer, dus niets laat te wensen over. Op Trivago krijgt dit hotel een score van 79/100.

Ghent Gent Netherlands

Wil jij naar Gent ontdekken? Boek dan snel!

Boek nu deze deal! Bekijk deze deal

genthotel

gent

Klik op de iconen hieronder voor je vervoer naar het vliegveld, meer hotels, en al jouw vakantiebenodigdheden:

Icon_Taxi

 

Zoeken

Ik help je een passende reis te vinden

Nieuwsbrief

Mis nooit meer een deal - Schrijf je nu in voor mijn Nieuwsbrief en krijg iedere week de beste deals in je mailbox! Alle deals die ik vind, kun je ook zien in mijn app. Je vindt mij ook op Facebook en Instagram :)