Als ik persoonlijk aan wintersport denk dan denk ik gelijk aan Oostenrijk. Of je nu wilt langlaufen, snowboarding, skieën of gewoon wilt genieten van de natuur tijdens een wandeling: Tijdens de winter is Oostenrijk het land waar je moet zijn. Het winterseizoen loopt eind april af en dat betekend dat voor iedereen die in april nog een aantal dagen vrij heeft je voor ongelofelijke lage bedragen je een midweek kunt boeken. Zo heb ik op de website van Sunweb een 5 daagse midweek gevonden in Gerlos voor maar €29!

Je rijd met eigen vervoer naar Gerlos en je komt op 12 april aan bij je appartement. Je verblijft in het Kolmblick appartement wat op loopafstand van het centrum van Gerlos ligt. (8.7 beoordeeld) De skibus die je gratis naar de piste brengt stopt op de hoek en kom je na een hele dag op de piste moe weer terug dan mag je ook nog eens gebruik maken van de sauna. Nu heb je natuurlijk nooit de garantie dat er in begin april nog sneeuw ligt, maar het ski seizoen in Gerlos sluit pas eind april dus het moet nog gewoon mogelijk zijn om lekker te skieen. Let wel op: De kosten van de skipas en eventueel de huur van het materiaal komen er nog bij. Maar laten we eerlijk zijn .. voor €29 per persoon heb je hoe dan ook een geweldige tijd.

Ski vakantie sneeuw_mini

 

Hier ga je naar deze deal

 

Gerlos appartement 29euro

Zoeken

Ik help je een passende reis te vinden

Nieuwsbrief

Mis nooit meer een deal - Schrijf je nu in voor mijn Nieuwsbrief en krijg iedere week de beste deals in je mailbox! Alle deals die ik vind, kun je ook zien in mijn app. Je vindt mij ook op Facebook en Instagram :)