Drie dagen in een hotel in Giethoorn

Inclusief twee overnachtingen, ontbijt en 50% korting op een rondvaart

Helaas, deze deal is afgelopen. Als je in de toekomst geen enkele deal meer wil missen schrijf je dan in voor onze Telegram service, zo ben je als eerste op de hoogte!
  • Hotel de Pergola
  • Sterren
  • maaltijden Ontbijt
P.p. vanaf € 49,50

Dit is nog eens een voordelig hotelarrangement. Logeer voor slechts €49,50 twee nachten in hotel De Pergola in Giethoorn. Je krijgt dan ook nog eens 50% korting op een rondvaart. Reis af naar het Venetië van het noorden en profiteer van deze fijne aanbieding.

hotel Giethoorn korting

Op pad in Giethoorn

De grachten van Giethoorn werden oorspronkelijk gegraven zodat het veen over het water afgevoerd kon worden. Veel huizen zijn daardoor op eilandjes komen te staan, die alleen met bruggen en boten bereikt kunnen worden. Voor een pittoreske boottocht ben je hier dan ook aan het juiste adres. Het natuurgebied van Weerribben en Wieden zorgt voor natuurschoon in de directe omgeving. Op ongeveer twintig minuten van Giethoorn ligt vlindertuin Papiliorama, bewonder de prachtige kleuren en bloemen. Nog iets verder liggen Heerenveen en Zwolle en ook Drenthe ligt om de hoek.

aanbieding Giethoorn

Hotel de Pergola

Je verblijft in Hotel-Restaurant de Pergola, gelegen aan een van de belangrijkste waterwegen van Giethoorn. Je bevindt je dus in het hart van het Venetië van het noorden. Het hotel beschikt over een aantal fluisterboten en een rondvaartboot. De brasserie en de serre zijn het hele jaar door geopend. Alle kamers beschikken over comfortabele bedden en een zitje. Op Tripadvisor krijgt het hotel van eerdere gasten een uitstekende beoordeling van 4 van de 5 sterren. Bij dit hotelarrangement zit het ontbijt inbegrepen. Ook kun je met 50% korting een rondvaart maken.

screenshot van de deal

Screenshot van de deal