slechts 124,- €

Hey Upper East Siders, Gossip Girl here. Kennen jullie nog dat prachtige luxe hotel, eigendom van de vader van Chuck Bass, waar de van der Woodsens tijdelijk gaan wonen? Natuurlijk weet je dat nog, zo’n iconisch bouwwerk in een even iconische serie vergeet je niet gauw. Wat als ik je nu vertel dat dit hotel New York echt is? Wat als ik je vertel dat jij hier ook kunt gaan verblijven? Tijd voor een stedentrip New York dus, waarbij je verblijft in echte stijl en voor even je kunt wanen in het leven van de crème de la crème uit het hotste gedeelte van Manhattan.

hotel new york

Welkom in het hotel New York Palace

Herken je dit hotel New York nu weer? Een absoluut boegbeeld uit de befaamde serie vol beauty en b*tches, vol gossip en geldsmijterij. Wees voor eens onderdeel van de upper class en trakteer jezelf op een nachtje in deze weelde. Laat je vertroetelen en ga volop genieten met een fluwelen randje aan je stedentrip New York. Een luxe vakantie op stand. Dit hotel New York, zo centraal gelegen als maar zijn kan, is van alle gemakken voorzien om voor de echte royal treatment te zorgen. Genoeg schoonheidsbehandelingen, een spa, een gym, een wellness, bars, lounges, restaurant, 24-uurs room service, en nog veel meer extra’s. Waarom denk je dat de makers van Gossip Girl voor dit hotel hebben gekozen?

Gun jij jezelf dit hotel New York?

Stel je dus voor, je komt met je koffers door de poort daar gelopen en iemand neemt meteen de koffers voor je over, want die ga je toch niet zelf dragen? Je wordt naar je extravagante suite geleidt, groot genoeg om een marathon in te rennen (oké, nu overdrijf ik misschien…). Na even heerlijk genoten te hebben van het prachtige uitzicht over Manhattan ga je even naar de bar (die hier boven afgebeeld, om even te zitten waar Blaire en Serena ook een drankje dronken. Tijd voor champagne, ultieme luxe, dat is pas vakantie vieren! Lijkt me dan ook niet gek dat dit hotel op Trivago geweldige beoordelingen krijgt en een uitstekende score heeft van 90 van de 100 punten. Kijk maar eens in de deal wat er allemaal nog meer inbegrepen zit bij een verblijf in dit hotel!

Waan je in de weelderige wereld van Gossip Girl. Bekijk de deal voor nog veel meer details!

 • Gossip Girl hotel New York – het Lotte New York Palace – is dé luxe aanvulling op jouw stedentrip New York!
  • Reisperiode: naar eigen invulling
  • Reisduur: naar eigen invulling
  • Vervoer: deze deal is exclusief vervoer. Kijk hier voor goedkope vluchten.
  • Hotel: Lotte New York Palace
  • Aantal sterren: 4
  • Beoordeling: dit hotel krijgt op Trivago geweldige beoordelingen met 90 uit de 100 punten
  • Verzorging: logies
  • Plaats: New York, Verenigde Staten
  • Prijs: Slechts €124 per persoon op basis van een reis voor twee personen

You know you love me. Xoxo, Gossip Girl…

screenshot van de deal

hotel new york
Zoeken

Ik help je een passende reis te vinden

Nieuwsbrief

Mis nooit meer een deal - Schrijf je nu in voor mijn Nieuwsbrief en krijg iedere week de beste deals in je mailbox! Alle deals die ik vind, kun je ook zien in mijn app. Je vindt mij ook op Facebook en Instagram :)